COIFFURE ANTOINETTE

Contactgegevens COIFFURE ANTOINETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ANTOINETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ANTOINETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DANISLAAN 14; 1650; BEERSEL (GROOT), België

Telefoon (phone): 23310242 (+32-23310242) 23310242 (+32-23310242)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ANTOINETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ANTOINETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ANTOINETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ANTOINETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ANTOINETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ANTOINETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ANTOINETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ANTOINETTE
Products information COIFFURE ANTOINETTE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ANTOINETTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ANTOINETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ANTOINETTE
Addition kinds of activities for COIFFURE ANTOINETTE

34940106. Goed adapters | Well adapters
34959900. Wireveren, nec | Wire springs, nec
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
73891106. Muziekopname producent | Music recording producer
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning

Werken bij COIFFURE ANTOINETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ANTOINETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ANTOINETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ANTOINETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ANTOINETTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ANTOINETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ANTOINETTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ANTOINETTE. COIFFURE ANTOINETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ANTOINETTE. Leave a respond for COIFFURE ANTOINETTE. COIFFURE ANTOINETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ANTOINETTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ANTOINETTE
Location of COIFFURE ANTOINETTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ANTOINETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ANTOINETTE COIFFURE ANTOINETTE: G. CRAPANZANO | Notec SA | DANNY GRATIEN | Entreprises Bairiot | JOHAN DEDEYSTERE

Other related companies as COIFFURE ANTOINETTE: G. CRAPANZANO | Notec SA | DANNY GRATIEN | Entreprises Bairiot | JOHAN DEDEYSTERE

COIFFURE ANTOINETTE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ANTOINETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf COIFFURE ANTOINETTE bevindt zich op het adres: DANISLAAN 14; 1650; BEERSEL (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ANTOINETTE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ANTOINETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ANTOINETTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ANTOINETTE op de kaart.

COIFFURE ANTOINETTE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ANTOINETTE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company COIFFURE ANTOINETTE is located at the address: DANISLAAN 14; 1650; BEERSEL (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ANTOINETTE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ANTOINETTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ANTOINETTE, open positions, location of COIFFURE ANTOINETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ANTOINETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ANTOINETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ANTOINETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ANTOINETTE, employees, financial statistics.