CINDY VAN DEN ABEELE

Contactgegevens CINDY VAN DEN ABEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINDY VAN DEN ABEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINDY VAN DEN ABEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 46B2; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93665989 (+32-93665989) 93665989 (+32-93665989)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINDY VAN DEN ABEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINDY VAN DEN ABEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINDY VAN DEN ABEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINDY VAN DEN ABEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINDY VAN DEN ABEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINDY VAN DEN ABEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINDY VAN DEN ABEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINDY VAN DEN ABEELE
Products information CINDY VAN DEN ABEELE

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINDY VAN DEN ABEELE
(Get full report from official database of BE for CINDY VAN DEN ABEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINDY VAN DEN ABEELE
Addition kinds of activities for CINDY VAN DEN ABEELE

024199. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij CINDY VAN DEN ABEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINDY VAN DEN ABEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINDY VAN DEN ABEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINDY VAN DEN ABEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VEREM CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van CINDY VAN DEN ABEELE in sociale netwerken
Look for responds of CINDY VAN DEN ABEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINDY VAN DEN ABEELE. Laat een reactie achter voor CINDY VAN DEN ABEELE. CINDY VAN DEN ABEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINDY VAN DEN ABEELE. Leave a respond for CINDY VAN DEN ABEELE. CINDY VAN DEN ABEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINDY VAN DEN ABEELE op de google maps. Adres en contacten CINDY VAN DEN ABEELE
Location of CINDY VAN DEN ABEELE on the google maps. Address and contacts of CINDY VAN DEN ABEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come CINDY VAN DEN ABEELE CINDY VAN DEN ABEELE: BEGEC 57 | PIET AMEYE | INDUSTRIAL REKLAMEBEDRIJF | GARAGE BURY HORNU | GARAGE FELTES

Other related companies as CINDY VAN DEN ABEELE: BEGEC 57 | PIET AMEYE | INDUSTRIAL REKLAMEBEDRIJF | GARAGE BURY HORNU | GARAGE FELTES

CINDY VAN DEN ABEELE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CINDY VAN DEN ABEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf CINDY VAN DEN ABEELE bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 46B2; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van CINDY VAN DEN ABEELE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINDY VAN DEN ABEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINDY VAN DEN ABEELE, openstaande posities, locatie van CINDY VAN DEN ABEELE op de kaart.

CINDY VAN DEN ABEELE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CINDY VAN DEN ABEELE, company assigned to the tax number BE08636322021. The company CINDY VAN DEN ABEELE is located at the address: NIEUWSTRAAT 46B2; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of CINDY VAN DEN ABEELE is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CINDY VAN DEN ABEELE is not available. You also can look at reviews of CINDY VAN DEN ABEELE, open positions, location of CINDY VAN DEN ABEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINDY VAN DEN ABEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINDY VAN DEN ABEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINDY VAN DEN ABEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINDY VAN DEN ABEELE, employees, financial statistics.