FLINTERCOSMETIC BVBA

Contactgegevens FLINTERCOSMETIC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERCOSMETIC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERCOSMETIC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Temseln. 100 1853 Grimbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-56-21-11 32-24-56-21-11

Fax (fax): 32-24-56-65-33 32-24-56-65-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERCOSMETIC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERCOSMETIC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERCOSMETIC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERCOSMETIC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERCOSMETIC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERCOSMETIC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERCOSMETIC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERCOSMETIC BVBA
Products information FLINTERCOSMETIC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02409820556
Ondernemingsnummer: 9904418945
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLINTERCOSMETIC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERCOSMETIC BVBA
(Get full report from official database of BE for FLINTERCOSMETIC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERCOSMETIC BVBA
Addition kinds of activities for FLINTERCOSMETIC BVBA

23299901. Knickers, jurk (apart): mannen en jongens ' | Knickers, dress (separate): men's and boys'
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
36619902. Datasets, telefoon of telegraaf | Data sets, telephone or telegraph
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service

Werken bij FLINTERCOSMETIC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERCOSMETIC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERCOSMETIC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERCOSMETIC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van FLINTERCOSMETIC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERCOSMETIC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERCOSMETIC BVBA. Laat een reactie achter voor FLINTERCOSMETIC BVBA. FLINTERCOSMETIC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERCOSMETIC BVBA. Leave a respond for FLINTERCOSMETIC BVBA. FLINTERCOSMETIC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERCOSMETIC BVBA op de google maps. Adres en contacten FLINTERCOSMETIC BVBA
Location of FLINTERCOSMETIC BVBA on the google maps. Address and contacts of FLINTERCOSMETIC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERCOSMETIC BVBA FLINTERCOSMETIC BVBA: BANCO POPULAR ESPANOL | BERCA | Barbecue du Pré Jonas | GARAGE LEO THOMAS | MARTINE FABRY

Other related companies as FLINTERCOSMETIC BVBA: BANCO POPULAR ESPANOL | BERCA | Barbecue du Pré Jonas | GARAGE LEO THOMAS | MARTINE FABRY

FLINTERCOSMETIC BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERCOSMETIC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02409820556. Het bedrijf FLINTERCOSMETIC BVBA bevindt zich op het adres: Temseln. 100 1853 Grimbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cosmetics. Producten gemaakt in FLINTERCOSMETIC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERCOSMETIC BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERCOSMETIC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERCOSMETIC BVBA, openstaande posities, locatie van FLINTERCOSMETIC BVBA op de kaart.

FLINTERCOSMETIC BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINTERCOSMETIC BVBA, company assigned to the tax number BE02409820556. The company FLINTERCOSMETIC BVBA is located at the address: Temseln. 100 1853 Grimbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cosmetics. Products created in FLINTERCOSMETIC BVBA were not found.
The main activity of FLINTERCOSMETIC BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERCOSMETIC BVBA is not available. You also can look at reviews of FLINTERCOSMETIC BVBA, open positions, location of FLINTERCOSMETIC BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERCOSMETIC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERCOSMETIC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERCOSMETIC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERCOSMETIC BVBA, employees, financial statistics.