CHANGER D'HAIR

Contactgegevens CHANGER D'HAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANGER D'HAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANGER D'HAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TAHEE 25; 6951; NASSOGNE, België

Telefoon (phone): 84344080 (+32-84344080) 84344080 (+32-84344080)

Fax (fax): +32 (3) 633-77-68 +32 (3) 633-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANGER D'HAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANGER D'HAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANGER D'HAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANGER D'HAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANGER D'HAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANGER D'HAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANGER D'HAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANGER D'HAIR
Products information CHANGER D'HAIR

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANGER D'HAIR
(Get full report from official database of BE for CHANGER D'HAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANGER D'HAIR
Addition kinds of activities for CHANGER D'HAIR

214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
38210402. Kalibratie tapes, voor fysieke testmachines | Calibration tapes, for physical testing machines
38279904. Correctors: percentage, wind, roll (brandbeheersapparatuur) | Correctors: percentage, wind, roll (fire control equipment)
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij CHANGER D'HAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANGER D'HAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANGER D'HAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANGER D'HAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

Zoek naar antwoorden van CHANGER D'HAIR in sociale netwerken
Look for responds of CHANGER D'HAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANGER D'HAIR. Laat een reactie achter voor CHANGER D'HAIR. CHANGER D'HAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANGER D'HAIR. Leave a respond for CHANGER D'HAIR. CHANGER D'HAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANGER D'HAIR op de google maps. Adres en contacten CHANGER D'HAIR
Location of CHANGER D'HAIR on the google maps. Address and contacts of CHANGER D'HAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANGER D'HAIR CHANGER D'HAIR: DEXIA | FORSTER INDUSTRIEBEDARF | HULLEBUSCH | KAMPO | Bij Carlo

Other related companies as CHANGER D'HAIR: DEXIA | FORSTER INDUSTRIEBEDARF | HULLEBUSCH | KAMPO | Bij Carlo

CHANGER D'HAIR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANGER D'HAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf CHANGER D'HAIR bevindt zich op het adres: RUE TAHEE 25; 6951; NASSOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van CHANGER D'HAIR is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANGER D'HAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANGER D'HAIR, openstaande posities, locatie van CHANGER D'HAIR op de kaart.

CHANGER D'HAIR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANGER D'HAIR, company assigned to the tax number BE06243499755. The company CHANGER D'HAIR is located at the address: RUE TAHEE 25; 6951; NASSOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of CHANGER D'HAIR is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANGER D'HAIR is not available. You also can look at reviews of CHANGER D'HAIR, open positions, location of CHANGER D'HAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANGER D'HAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANGER D'HAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANGER D'HAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANGER D'HAIR, employees, financial statistics.