CATHERINE WILQUIN

Contactgegevens CATHERINE WILQUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE WILQUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE WILQUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT 168; 5543; HASTIERE, België

Telefoon (phone): 82646336 (+32-82646336) 82646336 (+32-82646336)

Fax (fax): +32 (83) 649-98-68 +32 (83) 649-98-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE WILQUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE WILQUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE WILQUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE WILQUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE WILQUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE WILQUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE WILQUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE WILQUIN
Products information CATHERINE WILQUIN

BTW identificatienummer (tax): BE04459594726
Ondernemingsnummer: 6345672607
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE WILQUIN
(Get full report from official database of BE for CATHERINE WILQUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE WILQUIN
Addition kinds of activities for CATHERINE WILQUIN

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
36250101. Accessoires voor motorbesturing, inclusief overbelastingsrelais | Motor control accessories, including overload relays
50840903. Compressoren, behalve airconditioning | Compressors, except air conditioning
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant
72219901. Huisfotograaf | Home photographer

Werken bij CATHERINE WILQUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE WILQUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE WILQUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE WILQUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van CATHERINE WILQUIN in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE WILQUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE WILQUIN. Laat een reactie achter voor CATHERINE WILQUIN. CATHERINE WILQUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE WILQUIN. Leave a respond for CATHERINE WILQUIN. CATHERINE WILQUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE WILQUIN op de google maps. Adres en contacten CATHERINE WILQUIN
Location of CATHERINE WILQUIN on the google maps. Address and contacts of CATHERINE WILQUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE WILQUIN CATHERINE WILQUIN: FA. DEGANCK DIETER | Patricia | Keersmaekers BVBA | TRANSPORT F.VAN AELST | DOUBLE DECK

Other related companies as CATHERINE WILQUIN: FA. DEGANCK DIETER | Patricia | Keersmaekers BVBA | TRANSPORT F.VAN AELST | DOUBLE DECK

CATHERINE WILQUIN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE WILQUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04459594726. Het bedrijf CATHERINE WILQUIN bevindt zich op het adres: RUE DU PONT 168; 5543; HASTIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van CATHERINE WILQUIN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE WILQUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE WILQUIN, openstaande posities, locatie van CATHERINE WILQUIN op de kaart.

CATHERINE WILQUIN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE WILQUIN, company assigned to the tax number BE04459594726. The company CATHERINE WILQUIN is located at the address: RUE DU PONT 168; 5543; HASTIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of CATHERINE WILQUIN is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE WILQUIN is not available. You also can look at reviews of CATHERINE WILQUIN, open positions, location of CATHERINE WILQUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE WILQUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE WILQUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE WILQUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE WILQUIN, employees, financial statistics.