FLGROUP SCHREURS NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FLGROUP SCHREURS NV
Private companiesTransportation Services • FLGROUP SCHREURS NV

Contactgegevens FLGROUP SCHREURS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGROUP SCHREURS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGROUP SCHREURS NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Gouverneur Verwilghensingel 38 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-22-99-55 32-11-22-99-55

Fax (fax): 32-11-22-69-98 32-11-22-69-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGROUP SCHREURS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGROUP SCHREURS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGROUP SCHREURS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGROUP SCHREURS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGROUP SCHREURS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGROUP SCHREURS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGROUP SCHREURS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGROUP SCHREURS NV
Products information FLGROUP SCHREURS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02096710205
Ondernemingsnummer: 5561523437
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLGROUP SCHREURS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGROUP SCHREURS NV
(Get full report from official database of BE for FLGROUP SCHREURS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGROUP SCHREURS NV
Addition kinds of activities for FLGROUP SCHREURS NV

344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
01799913. Mango Grove | Mango grove
20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij FLGROUP SCHREURS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGROUP SCHREURS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGROUP SCHREURS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGROUP SCHREURS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van FLGROUP SCHREURS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGROUP SCHREURS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGROUP SCHREURS NV. Laat een reactie achter voor FLGROUP SCHREURS NV. FLGROUP SCHREURS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGROUP SCHREURS NV. Leave a respond for FLGROUP SCHREURS NV. FLGROUP SCHREURS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGROUP SCHREURS NV op de google maps. Adres en contacten FLGROUP SCHREURS NV
Location of FLGROUP SCHREURS NV on the google maps. Address and contacts of FLGROUP SCHREURS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGROUP SCHREURS NV FLGROUP SCHREURS NV: FLVAMATRANS SA | LE VICINAL | Ibiza | PROLIBEL | MAISON ROSA

Other related companies as FLGROUP SCHREURS NV: FLVAMATRANS SA | LE VICINAL | Ibiza | PROLIBEL | MAISON ROSA

FLGROUP SCHREURS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGROUP SCHREURS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096710205. Het bedrijf FLGROUP SCHREURS NV bevindt zich op het adres: Gouverneur Verwilghensingel 38 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLGROUP SCHREURS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGROUP SCHREURS NV is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGROUP SCHREURS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGROUP SCHREURS NV, openstaande posities, locatie van FLGROUP SCHREURS NV op de kaart.

FLGROUP SCHREURS NV is a company, that was registered 1997 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLGROUP SCHREURS NV, company assigned to the tax number BE02096710205. The company FLGROUP SCHREURS NV is located at the address: Gouverneur Verwilghensingel 38 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLGROUP SCHREURS NV were not found.
The main activity of FLGROUP SCHREURS NV is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGROUP SCHREURS NV is not available. You also can look at reviews of FLGROUP SCHREURS NV, open positions, location of FLGROUP SCHREURS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGROUP SCHREURS NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGROUP SCHREURS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGROUP SCHREURS NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGROUP SCHREURS NV, employees, financial statistics.