The Royal Salmon NV

Contactgegevens The Royal Salmon NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Royal Salmon NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Royal Salmon NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Potaardestraat 40-42 1082 Brussel, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Royal Salmon NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Royal Salmon NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Royal Salmon NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Royal Salmon NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Royal Salmon NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Royal Salmon NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Royal Salmon NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Royal Salmon NV
Products information The Royal Salmon NV

BTW identificatienummer (tax): BE06952392578
Ondernemingsnummer: 5837005615
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Salmon, smoked

Product categorie (product category): Salmon, Smoked

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Royal Salmon NV
(Get full report from official database of BE for The Royal Salmon NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Royal Salmon NV
Addition kinds of activities for The Royal Salmon NV

369502. Magnetische tape | Magnetic tape
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
16290112. Vijverbouw | Pond construction
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij The Royal Salmon NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Royal Salmon NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Royal Salmon NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Royal Salmon NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van The Royal Salmon NV in sociale netwerken
Look for responds of The Royal Salmon NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Royal Salmon NV. Laat een reactie achter voor The Royal Salmon NV. The Royal Salmon NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Royal Salmon NV. Leave a respond for The Royal Salmon NV. The Royal Salmon NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Royal Salmon NV op de google maps. Adres en contacten The Royal Salmon NV
Location of The Royal Salmon NV on the google maps. Address and contacts of The Royal Salmon NV

Andere gerelateerde bedrijven als come The Royal Salmon NV The Royal Salmon NV: ANNE MOX | A.B.V.V. | JOSEPH STRAPPAZZON | T INTERIM | VAN OERS

Other related companies as The Royal Salmon NV: ANNE MOX | A.B.V.V. | JOSEPH STRAPPAZZON | T INTERIM | VAN OERS

The Royal Salmon NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Royal Salmon NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952392578. Het bedrijf The Royal Salmon NV bevindt zich op het adres: Potaardestraat 40-42 1082 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salmon, Smoked. Lijst met producten zijn Salmon, smoked.
De hoofdactiviteit van The Royal Salmon NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Royal Salmon NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Royal Salmon NV, openstaande posities, locatie van The Royal Salmon NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Royal Salmon NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Royal Salmon NV, company assigned to the tax number BE06952392578. The company The Royal Salmon NV is located at the address: Potaardestraat 40-42 1082 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salmon, Smoked. List of products are Salmon, smoked.
The main activity of The Royal Salmon NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of The Royal Salmon NV is not available. You also can look at reviews of The Royal Salmon NV, open positions, location of The Royal Salmon NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Royal Salmon NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Royal Salmon NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Royal Salmon NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Royal Salmon NV, employees, financial statistics.