GALERIJ PIXIS

Contactgegevens GALERIJ PIXIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIJ PIXIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIJ PIXIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RATTEVALLESTRAAT 25; 8433; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 58230561 (+32-58230561) 58230561 (+32-58230561)

Fax (fax): +32 (2) 681-16-52 +32 (2) 681-16-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIJ PIXIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIJ PIXIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIJ PIXIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIJ PIXIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIJ PIXIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIJ PIXIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIJ PIXIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIJ PIXIS
Products information GALERIJ PIXIS

BTW identificatienummer (tax): BE03841064453
Ondernemingsnummer: 2092864990
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Espaces d'Exposition, Galeries d'Art.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition.

Product categorie (product category): Salles de spectacles. Antiquités

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIJ PIXIS
(Get full report from official database of BE for GALERIJ PIXIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIJ PIXIS
Addition kinds of activities for GALERIJ PIXIS

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
29110500. residuen | Residues
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
50520101. Kopererts | Copper ore
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
51690601. Essentiële oliën | Essential oils

Werken bij GALERIJ PIXIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIJ PIXIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIJ PIXIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIJ PIXIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van GALERIJ PIXIS in sociale netwerken
Look for responds of GALERIJ PIXIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIJ PIXIS. Laat een reactie achter voor GALERIJ PIXIS. GALERIJ PIXIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIJ PIXIS. Leave a respond for GALERIJ PIXIS. GALERIJ PIXIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIJ PIXIS op de google maps. Adres en contacten GALERIJ PIXIS
Location of GALERIJ PIXIS on the google maps. Address and contacts of GALERIJ PIXIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIJ PIXIS GALERIJ PIXIS: BVBA STUDIEB. DANIELLE STORMS | TRAPMAKERIJ M.V.L. | SONIA COLBRANDT | Croin A | STUDIO CLAUDINE

Other related companies as GALERIJ PIXIS: BVBA STUDIEB. DANIELLE STORMS | TRAPMAKERIJ M.V.L. | SONIA COLBRANDT | Croin A | STUDIO CLAUDINE

GALERIJ PIXIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIJ PIXIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841064453. Het bedrijf GALERIJ PIXIS bevindt zich op het adres: RATTEVALLESTRAAT 25; 8433; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de spectacles. Antiquités. Lijst met producten zijn Services: Espaces d'Exposition, Galeries d'Art.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
De hoofdactiviteit van GALERIJ PIXIS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIJ PIXIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIJ PIXIS, openstaande posities, locatie van GALERIJ PIXIS op de kaart.

GALERIJ PIXIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIJ PIXIS, company assigned to the tax number BE03841064453. The company GALERIJ PIXIS is located at the address: RATTEVALLESTRAAT 25; 8433; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 720,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de spectacles. Antiquités. List of products are Services: Espaces d'Exposition, Galeries d'Art.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
The main activity of GALERIJ PIXIS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIJ PIXIS is not available. You also can look at reviews of GALERIJ PIXIS, open positions, location of GALERIJ PIXIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIJ PIXIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIJ PIXIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIJ PIXIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIJ PIXIS, employees, financial statistics.