SPORKU JONGERENVAKANTIES

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SPORKU JONGERENVAKANTIES
Private companiesRailroad Transportation • SPORKU JONGERENVAKANTIES

Contactgegevens SPORKU JONGERENVAKANTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORKU JONGERENVAKANTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORKU JONGERENVAKANTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF WAUTERSSTRAAT 20; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32187052 32187052

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORKU JONGERENVAKANTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORKU JONGERENVAKANTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORKU JONGERENVAKANTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORKU JONGERENVAKANTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORKU JONGERENVAKANTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORKU JONGERENVAKANTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORKU JONGERENVAKANTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORKU JONGERENVAKANTIES
Products information SPORKU JONGERENVAKANTIES

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Centres Culturels.. Services: Séjours Sportifs, Séjours Linguistiques.

Product categorie (product category): Salles de spectacles. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORKU JONGERENVAKANTIES
(Get full report from official database of BE for SPORKU JONGERENVAKANTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORKU JONGERENVAKANTIES
Addition kinds of activities for SPORKU JONGERENVAKANTIES

23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij SPORKU JONGERENVAKANTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORKU JONGERENVAKANTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORKU JONGERENVAKANTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORKU JONGERENVAKANTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

Zoek naar antwoorden van SPORKU JONGERENVAKANTIES in sociale netwerken
Look for responds of SPORKU JONGERENVAKANTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORKU JONGERENVAKANTIES. Laat een reactie achter voor SPORKU JONGERENVAKANTIES. SPORKU JONGERENVAKANTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORKU JONGERENVAKANTIES. Leave a respond for SPORKU JONGERENVAKANTIES. SPORKU JONGERENVAKANTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORKU JONGERENVAKANTIES op de google maps. Adres en contacten SPORKU JONGERENVAKANTIES
Location of SPORKU JONGERENVAKANTIES on the google maps. Address and contacts of SPORKU JONGERENVAKANTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORKU JONGERENVAKANTIES SPORKU JONGERENVAKANTIES: Devos Antoon BVBA | BELTHERM | BELG.-TREBORO-TRADING CO | Villers Auto Shop | FRITUUR DEN DRIEHOEK

Other related companies as SPORKU JONGERENVAKANTIES: Devos Antoon BVBA | BELTHERM | BELG.-TREBORO-TRADING CO | Villers Auto Shop | FRITUUR DEN DRIEHOEK

SPORKU JONGERENVAKANTIES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORKU JONGERENVAKANTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf SPORKU JONGERENVAKANTIES bevindt zich op het adres: JOZEF WAUTERSSTRAAT 20; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de spectacles. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Centres Culturels.. Services: Séjours Sportifs, Séjours Linguistiques..
De hoofdactiviteit van SPORKU JONGERENVAKANTIES is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORKU JONGERENVAKANTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORKU JONGERENVAKANTIES, openstaande posities, locatie van SPORKU JONGERENVAKANTIES op de kaart.

SPORKU JONGERENVAKANTIES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORKU JONGERENVAKANTIES, company assigned to the tax number BE01167541503. The company SPORKU JONGERENVAKANTIES is located at the address: JOZEF WAUTERSSTRAAT 20; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de spectacles. Agences de voyages. List of products are Services: Centres Culturels.. Services: Séjours Sportifs, Séjours Linguistiques..
The main activity of SPORKU JONGERENVAKANTIES is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORKU JONGERENVAKANTIES is not available. You also can look at reviews of SPORKU JONGERENVAKANTIES, open positions, location of SPORKU JONGERENVAKANTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORKU JONGERENVAKANTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORKU JONGERENVAKANTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORKU JONGERENVAKANTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORKU JONGERENVAKANTIES, employees, financial statistics.