THةآTRE LE PUBLIC

Contactgegevens THةآTRE LE PUBLIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THةآTRE LE PUBLIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

THةآTRE LE PUBLIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRAEMT 64-70; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS, België

Telefoon (phone): 22232966 (+32-22232966) 22232966 (+32-22232966)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THةآTRE LE PUBLIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THةآTRE LE PUBLIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THةآTRE LE PUBLIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THةآTRE LE PUBLIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THةآTRE LE PUBLIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THةآTRE LE PUBLIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THةآTRE LE PUBLIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THةآTRE LE PUBLIC
Products information THةآTRE LE PUBLIC

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Théâtres.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THةآTRE LE PUBLIC
(Get full report from official database of BE for THةآTRE LE PUBLIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor THةآTRE LE PUBLIC
Addition kinds of activities for THةآTRE LE PUBLIC

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay

Werken bij THةآTRE LE PUBLIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THةآTRE LE PUBLIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THةآTRE LE PUBLIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THةآTRE LE PUBLIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van THةآTRE LE PUBLIC in sociale netwerken
Look for responds of THةآTRE LE PUBLIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor THةآTRE LE PUBLIC. Laat een reactie achter voor THةآTRE LE PUBLIC. THةآTRE LE PUBLIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THةآTRE LE PUBLIC. Leave a respond for THةآTRE LE PUBLIC. THةآTRE LE PUBLIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THةآTRE LE PUBLIC op de google maps. Adres en contacten THةآTRE LE PUBLIC
Location of THةآTRE LE PUBLIC on the google maps. Address and contacts of THةآTRE LE PUBLIC

Andere gerelateerde bedrijven als come THةآTRE LE PUBLIC THةآTRE LE PUBLIC: Pirijns | SYNTECHNICS BENELUX | MIREILLE VOGLET | ROLAND VANRIE | I.T. Consult BVBA

Other related companies as THةآTRE LE PUBLIC: Pirijns | SYNTECHNICS BENELUX | MIREILLE VOGLET | ROLAND VANRIE | I.T. Consult BVBA

THةآTRE LE PUBLIC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THةآTRE LE PUBLIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf THةآTRE LE PUBLIC bevindt zich op het adres: RUE BRAEMT 64-70; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Théâtres..
De hoofdactiviteit van THةآTRE LE PUBLIC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THةآTRE LE PUBLIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THةآTRE LE PUBLIC, openstaande posities, locatie van THةآTRE LE PUBLIC op de kaart.

THةآTRE LE PUBLIC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is THةآTRE LE PUBLIC, company assigned to the tax number BE02736114501. The company THةآTRE LE PUBLIC is located at the address: RUE BRAEMT 64-70; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Théâtres..
The main activity of THةآTRE LE PUBLIC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THةآTRE LE PUBLIC is not available. You also can look at reviews of THةآTRE LE PUBLIC, open positions, location of THةآTRE LE PUBLIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THةآTRE LE PUBLIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THةآTRE LE PUBLIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THةآTRE LE PUBLIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THةآTRE LE PUBLIC, employees, financial statistics.