FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Private companiesPersonal Services • FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Wibault-Bouchart 23 7620 Brunehaut - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-34-44-57 32-69-34-44-57

Fax (fax): 32-69-34-64-51 32-69-34-64-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Products information FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08300689697
Ondernemingsnummer: 3569702148
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemical fertilizers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
29110405. Paraffine | Paraffin wax
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Location of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: FLJESO CARDS BVBA | Vlasbedrijf Verhalle NV | Limaco | PICCO BELLO | IDEA

Other related companies as FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: FLJESO CARDS BVBA | Vlasbedrijf Verhalle NV | Limaco | PICCO BELLO | IDEA

FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08300689697. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL bevindt zich op het adres: R. Wibault-Bouchart 23 7620 Brunehaut - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Chemical fertilizers. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL op de kaart.

FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, company assigned to the tax number BE08300689697. The company FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is located at the address: R. Wibault-Bouchart 23 7620 Brunehaut - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Chemical fertilizers. Products created in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, open positions, location of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, employees, financial statistics.