MAISON CONTE-LITTةRATURE

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • MAISON CONTE-LITTةRATURE
Private companiesAmusement and Recreation Services • MAISON CONTE-LITTةRATURE

Contactgegevens MAISON CONTE-LITTةRATURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CONTE-LITTةRATURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CONTE-LITTةRATURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE HANNUT 141; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10814147 (+32-10814147) 10814147 (+32-10814147)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CONTE-LITTةRATURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CONTE-LITTةRATURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CONTE-LITTةRATURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CONTE-LITTةRATURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CONTE-LITTةRATURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CONTE-LITTةRATURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CONTE-LITTةRATURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CONTE-LITTةRATURE
Products information MAISON CONTE-LITTةRATURE

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Théâtres.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CONTE-LITTةRATURE
(Get full report from official database of BE for MAISON CONTE-LITTةRATURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CONTE-LITTةRATURE
Addition kinds of activities for MAISON CONTE-LITTةRATURE

30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
73810204. Prive detective | Private investigator

Werken bij MAISON CONTE-LITTةRATURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CONTE-LITTةRATURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CONTE-LITTةRATURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CONTE-LITTةRATURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van MAISON CONTE-LITTةRATURE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CONTE-LITTةRATURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CONTE-LITTةRATURE. Laat een reactie achter voor MAISON CONTE-LITTةRATURE. MAISON CONTE-LITTةRATURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CONTE-LITTةRATURE. Leave a respond for MAISON CONTE-LITTةRATURE. MAISON CONTE-LITTةRATURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CONTE-LITTةRATURE op de google maps. Adres en contacten MAISON CONTE-LITTةRATURE
Location of MAISON CONTE-LITTةRATURE on the google maps. Address and contacts of MAISON CONTE-LITTةRATURE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CONTE-LITTةRATURE MAISON CONTE-LITTةRATURE: Future Home SA | ANDRE GRATIA | Tavernier B | A. DIERCXSENS | EUROSALON NEW

Other related companies as MAISON CONTE-LITTةRATURE: Future Home SA | ANDRE GRATIA | Tavernier B | A. DIERCXSENS | EUROSALON NEW

MAISON CONTE-LITTةRATURE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CONTE-LITTةRATURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf MAISON CONTE-LITTةRATURE bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE HANNUT 141; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Théâtres..
De hoofdactiviteit van MAISON CONTE-LITTةRATURE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CONTE-LITTةRATURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CONTE-LITTةRATURE, openstaande posities, locatie van MAISON CONTE-LITTةRATURE op de kaart.

MAISON CONTE-LITTةRATURE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CONTE-LITTةRATURE, company assigned to the tax number BE09372131347. The company MAISON CONTE-LITTةRATURE is located at the address: CHAUSSةE DE HANNUT 141; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Théâtres..
The main activity of MAISON CONTE-LITTةRATURE is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CONTE-LITTةRATURE is not available. You also can look at reviews of MAISON CONTE-LITTةRATURE, open positions, location of MAISON CONTE-LITTةRATURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CONTE-LITTةRATURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CONTE-LITTةRATURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CONTE-LITTةRATURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CONTE-LITTةRATURE, employees, financial statistics.