FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA
Private companiesPersonal Services • FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA

Contactgegevens FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): R. Charles Dubois 28 1342 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-58-62-11 32-81-58-62-11

Fax (fax): 32-81-58-62-05 32-81-58-62-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA
Products information FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02978637695
Ondernemingsnummer: 6394012451
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glues, adhesives and applicators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA
(Get full report from official database of BE for FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA
Addition kinds of activities for FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA

356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
20240104. Ijsmelk, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice milk, packaged: molded, on sticks, etc.
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
96210302. Havenautoriteit of -distrik: overheid, niet-opererende | Port authority or district: government, nonoperating

Werken bij FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. Laat een reactie achter voor FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. Leave a respond for FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA. FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA op de google maps. Adres en contacten FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA
Location of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA on the google maps. Address and contacts of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: SCIPIONI SPRL | Smets Michel | DECLERCK | D?CORETTE GEORGES | S O S LEDER

Other related companies as FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA: SCIPIONI SPRL | Smets Michel | DECLERCK | D?CORETTE GEORGES | S O S LEDER

FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02978637695. Het bedrijf FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA bevindt zich op het adres: R. Charles Dubois 28 1342 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glues, adhesives and applicators. Producten gemaakt in FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, openstaande posities, locatie van FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA op de kaart.

FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is a company, that was registered 2003 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, company assigned to the tax number BE02978637695. The company FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is located at the address: R. Charles Dubois 28 1342 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glues, adhesives and applicators. Products created in FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA were not found.
The main activity of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA is not available. You also can look at reviews of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, open positions, location of FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDOLOMIES DE MARCHE-LES-DAMES SA, employees, financial statistics.