ADAMANTIS

Contactgegevens ADAMANTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAMANTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAMANTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJEDREEF 2; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36588199 (+32-36588199) 36588199 (+32-36588199)

Fax (fax): +32 (57) 469-52-13 +32 (57) 469-52-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAMANTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAMANTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAMANTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAMANTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAMANTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAMANTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAMANTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAMANTIS
Products information ADAMANTIS

BTW identificatienummer (tax): BE04343414306
Ondernemingsnummer: 7197387695
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAMANTIS
(Get full report from official database of BE for ADAMANTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAMANTIS
Addition kinds of activities for ADAMANTIS

0913. schelpdier | Shellfish
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
20460403. hydrol | Hydrol
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
34410200. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
63119908. Levensherverzekeringsmaatschappijen | Life reinsurance carriers
76990402. Septische tank schoonmaakdienst | Septic tank cleaning service
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij ADAMANTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAMANTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAMANTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAMANTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van ADAMANTIS in sociale netwerken
Look for responds of ADAMANTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAMANTIS. Laat een reactie achter voor ADAMANTIS. ADAMANTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAMANTIS. Leave a respond for ADAMANTIS. ADAMANTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAMANTIS op de google maps. Adres en contacten ADAMANTIS
Location of ADAMANTIS on the google maps. Address and contacts of ADAMANTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAMANTIS ADAMANTIS: Lucas & Poels BVBA | POLYTECHNICS | Epsom NV | WATHELET ASSURANCES | RAYMOND MUNTERS

Other related companies as ADAMANTIS: Lucas & Poels BVBA | POLYTECHNICS | Epsom NV | WATHELET ASSURANCES | RAYMOND MUNTERS

ADAMANTIS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAMANTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04343414306. Het bedrijf ADAMANTIS bevindt zich op het adres: KASTANJEDREEF 2; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
De hoofdactiviteit van ADAMANTIS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAMANTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAMANTIS, openstaande posities, locatie van ADAMANTIS op de kaart.

ADAMANTIS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAMANTIS, company assigned to the tax number BE04343414306. The company ADAMANTIS is located at the address: KASTANJEDREEF 2; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
The main activity of ADAMANTIS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAMANTIS is not available. You also can look at reviews of ADAMANTIS, open positions, location of ADAMANTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAMANTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAMANTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAMANTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAMANTIS, employees, financial statistics.