MOLENHEIDE PARK

Contactgegevens MOLENHEIDE PARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENHEIDE PARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENHEIDE PARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHEIDESTRAAT 7; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11521044 (+32-11521044) 11521044 (+32-11521044)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENHEIDE PARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENHEIDE PARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENHEIDE PARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENHEIDE PARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENHEIDE PARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENHEIDE PARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENHEIDE PARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENHEIDE PARK
Products information MOLENHEIDE PARK

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Ouvert le Week-End.. Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Installations: Golfs Miniatures, Pistes de bowling.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Terrains de camping. Maisons de vacances. Villages de vacances. Journaux. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENHEIDE PARK
(Get full report from official database of BE for MOLENHEIDE PARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENHEIDE PARK
Addition kinds of activities for MOLENHEIDE PARK

01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
32740000. Limoen | Lime
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
51729902. Brandstof | Fuel oil
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij MOLENHEIDE PARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENHEIDE PARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENHEIDE PARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENHEIDE PARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

Zoek naar antwoorden van MOLENHEIDE PARK in sociale netwerken
Look for responds of MOLENHEIDE PARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENHEIDE PARK. Laat een reactie achter voor MOLENHEIDE PARK. MOLENHEIDE PARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENHEIDE PARK. Leave a respond for MOLENHEIDE PARK. MOLENHEIDE PARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENHEIDE PARK op de google maps. Adres en contacten MOLENHEIDE PARK
Location of MOLENHEIDE PARK on the google maps. Address and contacts of MOLENHEIDE PARK

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENHEIDE PARK MOLENHEIDE PARK: GUIDO HOUPE | THE REFERENCE | Libioulle M | Jandrain P | JOANNES COLSON

Other related companies as MOLENHEIDE PARK: GUIDO HOUPE | THE REFERENCE | Libioulle M | Jandrain P | JOANNES COLSON

MOLENHEIDE PARK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENHEIDE PARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf MOLENHEIDE PARK bevindt zich op het adres: MOLENHEIDESTRAAT 7; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Terrains de camping. Maisons de vacances. Villages de vacances. Journaux. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End.. Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Installations: Golfs Miniatures, Pistes de bowling..
De hoofdactiviteit van MOLENHEIDE PARK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENHEIDE PARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENHEIDE PARK, openstaande posities, locatie van MOLENHEIDE PARK op de kaart.

MOLENHEIDE PARK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLENHEIDE PARK, company assigned to the tax number BE02153289794. The company MOLENHEIDE PARK is located at the address: MOLENHEIDESTRAAT 7; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Terrains de camping. Maisons de vacances. Villages de vacances. Journaux. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Services: Ouvert le Week-End.. Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Installations: Golfs Miniatures, Pistes de bowling..
The main activity of MOLENHEIDE PARK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENHEIDE PARK is not available. You also can look at reviews of MOLENHEIDE PARK, open positions, location of MOLENHEIDE PARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENHEIDE PARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENHEIDE PARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENHEIDE PARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENHEIDE PARK, employees, financial statistics.