LE GRAND CAFة DES THERMES

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LE GRAND CAFة DES THERMES
Private companiesDepository Institutions • LE GRAND CAFة DES THERMES

Contactgegevens LE GRAND CAFة DES THERMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE GRAND CAFة DES THERMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE GRAND CAFة DES THERMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ROYALE 25; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87774525 (+32-87774525) 87774525 (+32-87774525)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE GRAND CAFة DES THERMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE GRAND CAFة DES THERMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE GRAND CAFة DES THERMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE GRAND CAFة DES THERMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE GRAND CAFة DES THERMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE GRAND CAFة DES THERMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE GRAND CAFة DES THERMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE GRAND CAFة DES THERMES
Products information LE GRAND CAFة DES THERMES

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Française, Bars & Brasseries, Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE GRAND CAFة DES THERMES
(Get full report from official database of BE for LE GRAND CAFة DES THERMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE GRAND CAFة DES THERMES
Addition kinds of activities for LE GRAND CAFة DES THERMES

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
28220101. Butadieenrubbers, polybutadieen | Butadiene rubbers, polybutadiene
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes

Werken bij LE GRAND CAFة DES THERMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE GRAND CAFة DES THERMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE GRAND CAFة DES THERMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE GRAND CAFة DES THERMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van LE GRAND CAFة DES THERMES in sociale netwerken
Look for responds of LE GRAND CAFة DES THERMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE GRAND CAFة DES THERMES. Laat een reactie achter voor LE GRAND CAFة DES THERMES. LE GRAND CAFة DES THERMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE GRAND CAFة DES THERMES. Leave a respond for LE GRAND CAFة DES THERMES. LE GRAND CAFة DES THERMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE GRAND CAFة DES THERMES op de google maps. Adres en contacten LE GRAND CAFة DES THERMES
Location of LE GRAND CAFة DES THERMES on the google maps. Address and contacts of LE GRAND CAFة DES THERMES

Andere gerelateerde bedrijven als come LE GRAND CAFة DES THERMES LE GRAND CAFة DES THERMES: Atlas Copco Rental Europe NV | Arlette | YASMINE COIFFURE | CATHERINE WIJNANTS | International Methanol Producers and Consumers Association

Other related companies as LE GRAND CAFة DES THERMES: Atlas Copco Rental Europe NV | Arlette | YASMINE COIFFURE | CATHERINE WIJNANTS | International Methanol Producers and Consumers Association

LE GRAND CAFة DES THERMES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE GRAND CAFة DES THERMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf LE GRAND CAFة DES THERMES bevindt zich op het adres: PLACE ROYALE 25; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Française, Bars & Brasseries, Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van LE GRAND CAFة DES THERMES is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE GRAND CAFة DES THERMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE GRAND CAFة DES THERMES, openstaande posities, locatie van LE GRAND CAFة DES THERMES op de kaart.

LE GRAND CAFة DES THERMES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE GRAND CAFة DES THERMES, company assigned to the tax number BE01919555664. The company LE GRAND CAFة DES THERMES is located at the address: PLACE ROYALE 25; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Française, Bars & Brasseries, Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of LE GRAND CAFة DES THERMES is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE GRAND CAFة DES THERMES is not available. You also can look at reviews of LE GRAND CAFة DES THERMES, open positions, location of LE GRAND CAFة DES THERMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE GRAND CAFة DES THERMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE GRAND CAFة DES THERMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE GRAND CAFة DES THERMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE GRAND CAFة DES THERMES, employees, financial statistics.