FLCOPHANA SA

Contactgegevens FLCOPHANA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOPHANA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOPHANA SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): R. Fond Du Marechal 10 5020 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-73-07-70 32-81-73-07-70

Fax (fax): 32-81-73-89-06 32-81-73-89-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOPHANA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOPHANA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOPHANA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOPHANA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOPHANA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOPHANA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOPHANA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOPHANA SA
Products information FLCOPHANA SA

BTW identificatienummer (tax): BE03083557128
Ondernemingsnummer: 1944000244
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLCOPHANA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOPHANA SA
(Get full report from official database of BE for FLCOPHANA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOPHANA SA
Addition kinds of activities for FLCOPHANA SA

20839901. Gerstemout | Barley malt
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
38210116. microtomen | Microtomes
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
50120400. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles

Werken bij FLCOPHANA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOPHANA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOPHANA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOPHANA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van FLCOPHANA SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOPHANA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOPHANA SA. Laat een reactie achter voor FLCOPHANA SA. FLCOPHANA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOPHANA SA. Leave a respond for FLCOPHANA SA. FLCOPHANA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOPHANA SA op de google maps. Adres en contacten FLCOPHANA SA
Location of FLCOPHANA SA on the google maps. Address and contacts of FLCOPHANA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOPHANA SA FLCOPHANA SA: DE HERTOGH | ELKE DEVIJVER | FERLY-HOME | De Blauwe Peer NV | WALTER SCHUERWEGH

Other related companies as FLCOPHANA SA: DE HERTOGH | ELKE DEVIJVER | FERLY-HOME | De Blauwe Peer NV | WALTER SCHUERWEGH

FLCOPHANA SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOPHANA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03083557128. Het bedrijf FLCOPHANA SA bevindt zich op het adres: R. Fond Du Marechal 10 5020 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in FLCOPHANA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOPHANA SA is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOPHANA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOPHANA SA, openstaande posities, locatie van FLCOPHANA SA op de kaart.

FLCOPHANA SA is a company, that was registered 2003 in Namur region, Belgium. Full name of company is FLCOPHANA SA, company assigned to the tax number BE03083557128. The company FLCOPHANA SA is located at the address: R. Fond Du Marechal 10 5020 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in FLCOPHANA SA were not found.
The main activity of FLCOPHANA SA is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOPHANA SA is not available. You also can look at reviews of FLCOPHANA SA, open positions, location of FLCOPHANA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOPHANA SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOPHANA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOPHANA SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOPHANA SA, employees, financial statistics.