SALONS ROYAL UNION MOTOR

Contactgegevens SALONS ROYAL UNION MOTOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS ROYAL UNION MOTOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS ROYAL UNION MOTOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ST.DONAT 5; 5640; METTET, België

Telefoon (phone): 71728052 (+32-71728052) 71728052 (+32-71728052)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS ROYAL UNION MOTOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS ROYAL UNION MOTOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS ROYAL UNION MOTOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS ROYAL UNION MOTOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS ROYAL UNION MOTOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS ROYAL UNION MOTOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS ROYAL UNION MOTOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS ROYAL UNION MOTOR
Products information SALONS ROYAL UNION MOTOR

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS ROYAL UNION MOTOR
(Get full report from official database of BE for SALONS ROYAL UNION MOTOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS ROYAL UNION MOTOR
Addition kinds of activities for SALONS ROYAL UNION MOTOR

345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
28160104. lithopone | Lithopone
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
35230118. Zwadvormers | Windrowers

Werken bij SALONS ROYAL UNION MOTOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS ROYAL UNION MOTOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS ROYAL UNION MOTOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS ROYAL UNION MOTOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van SALONS ROYAL UNION MOTOR in sociale netwerken
Look for responds of SALONS ROYAL UNION MOTOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS ROYAL UNION MOTOR. Laat een reactie achter voor SALONS ROYAL UNION MOTOR. SALONS ROYAL UNION MOTOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS ROYAL UNION MOTOR. Leave a respond for SALONS ROYAL UNION MOTOR. SALONS ROYAL UNION MOTOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS ROYAL UNION MOTOR op de google maps. Adres en contacten SALONS ROYAL UNION MOTOR
Location of SALONS ROYAL UNION MOTOR on the google maps. Address and contacts of SALONS ROYAL UNION MOTOR

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS ROYAL UNION MOTOR SALONS ROYAL UNION MOTOR: LANDUYT EN CO | VEDE ELECTRONICS | ANDRE VAN DE MOORTELE | VERGAUWEN | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as SALONS ROYAL UNION MOTOR: LANDUYT EN CO | VEDE ELECTRONICS | ANDRE VAN DE MOORTELE | VERGAUWEN | BANCONTACT-MISTER CASH

SALONS ROYAL UNION MOTOR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS ROYAL UNION MOTOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf SALONS ROYAL UNION MOTOR bevindt zich op het adres: RUE ST.DONAT 5; 5640; METTET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van SALONS ROYAL UNION MOTOR is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS ROYAL UNION MOTOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS ROYAL UNION MOTOR, openstaande posities, locatie van SALONS ROYAL UNION MOTOR op de kaart.

SALONS ROYAL UNION MOTOR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALONS ROYAL UNION MOTOR, company assigned to the tax number BE09837402343. The company SALONS ROYAL UNION MOTOR is located at the address: RUE ST.DONAT 5; 5640; METTET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of SALONS ROYAL UNION MOTOR is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS ROYAL UNION MOTOR is not available. You also can look at reviews of SALONS ROYAL UNION MOTOR, open positions, location of SALONS ROYAL UNION MOTOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS ROYAL UNION MOTOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS ROYAL UNION MOTOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS ROYAL UNION MOTOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS ROYAL UNION MOTOR, employees, financial statistics.