BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE
Private companiesUnited States Postal Service • BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE

Contactgegevens BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHRIEKSEBAAN 55; 3120; TEMELO, België

Telefoon (phone): 16531875 (+32-16531875) 16531875 (+32-16531875)

Fax (fax): +32 (64) 825-28-21 +32 (64) 825-28-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE
Products information BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE

BTW identificatienummer (tax): BE04271453857
Ondernemingsnummer: 8788757324
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker.

Product categorie (product category): Salles de billard and snooker

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE
(Get full report from official database of BE for BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE
Addition kinds of activities for BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE

01610407. Selderij boerderij | Celery farm
16290104. Dock constructie | Dock construction
28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE in sociale netwerken
Look for responds of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. Laat een reactie achter voor BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. Leave a respond for BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE. BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE op de google maps. Adres en contacten BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE
Location of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE on the google maps. Address and contacts of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: EUGENE | BADMINTON CLUB EUPEN | DRANKENHALLE NEYT | MC GREGOR SHOP | COUTURE ROBEL

Other related companies as BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE: EUGENE | BADMINTON CLUB EUPEN | DRANKENHALLE NEYT | MC GREGOR SHOP | COUTURE ROBEL

BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04271453857. Het bedrijf BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE bevindt zich op het adres: SCHRIEKSEBAAN 55; 3120; TEMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de billard and snooker. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker..
De hoofdactiviteit van BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, openstaande posities, locatie van BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE op de kaart.

BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, company assigned to the tax number BE04271453857. The company BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is located at the address: SCHRIEKSEBAAN 55; 3120; TEMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de billard and snooker. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker..
The main activity of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE is not available. You also can look at reviews of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, open positions, location of BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBBER SNOOKERZAAL-TAVERNE, employees, financial statistics.