FLBRUCOBEL NV

Contactgegevens FLBRUCOBEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBRUCOBEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBRUCOBEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lintkasteelstr. 38 1850 Grimbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-69-67-57 32-22-69-67-57

Fax (fax): 32-22-69-29-46 32-22-69-29-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBRUCOBEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBRUCOBEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBRUCOBEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBRUCOBEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBRUCOBEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBRUCOBEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBRUCOBEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBRUCOBEL NV
Products information FLBRUCOBEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02958862304
Ondernemingsnummer: 2709197998
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLBRUCOBEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hygiene and beauty articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBRUCOBEL NV
(Get full report from official database of BE for FLBRUCOBEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBRUCOBEL NV
Addition kinds of activities for FLBRUCOBEL NV

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
15220000. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
36919902. Batterijen, oplaadbaar | Batteries, rechargeable
36990302. Vlucht simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Flight simulators (training aids), electronic
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij FLBRUCOBEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBRUCOBEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBRUCOBEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBRUCOBEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van FLBRUCOBEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBRUCOBEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBRUCOBEL NV. Laat een reactie achter voor FLBRUCOBEL NV. FLBRUCOBEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBRUCOBEL NV. Leave a respond for FLBRUCOBEL NV. FLBRUCOBEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBRUCOBEL NV op de google maps. Adres en contacten FLBRUCOBEL NV
Location of FLBRUCOBEL NV on the google maps. Address and contacts of FLBRUCOBEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBRUCOBEL NV FLBRUCOBEL NV: FLVIS- EN MOSSELGROOTHANDEL OCEAN FOOD BVBA | MEGANCK | RESTAURANT CHINA | MONIQUE JAUBIN | JENNOR NV

Other related companies as FLBRUCOBEL NV: FLVIS- EN MOSSELGROOTHANDEL OCEAN FOOD BVBA | MEGANCK | RESTAURANT CHINA | MONIQUE JAUBIN | JENNOR NV

FLBRUCOBEL NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBRUCOBEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958862304. Het bedrijf FLBRUCOBEL NV bevindt zich op het adres: Lintkasteelstr. 38 1850 Grimbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hygiene and beauty articles. Producten gemaakt in FLBRUCOBEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBRUCOBEL NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBRUCOBEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBRUCOBEL NV, openstaande posities, locatie van FLBRUCOBEL NV op de kaart.

FLBRUCOBEL NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBRUCOBEL NV, company assigned to the tax number BE02958862304. The company FLBRUCOBEL NV is located at the address: Lintkasteelstr. 38 1850 Grimbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hygiene and beauty articles. Products created in FLBRUCOBEL NV were not found.
The main activity of FLBRUCOBEL NV is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBRUCOBEL NV is not available. You also can look at reviews of FLBRUCOBEL NV, open positions, location of FLBRUCOBEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBRUCOBEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBRUCOBEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBRUCOBEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBRUCOBEL NV, employees, financial statistics.