FLBIOFRESH BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • FLBIOFRESH BELGIUM NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • FLBIOFRESH BELGIUM NV

Contactgegevens FLBIOFRESH BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBIOFRESH BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBIOFRESH BELGIUM NV

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Berkenhoekstraat 20 2861 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-56-01-60 32-15-56-01-60

Fax (fax): 32-15-56-01-85 32-15-56-01-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBIOFRESH BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBIOFRESH BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBIOFRESH BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBIOFRESH BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBIOFRESH BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBIOFRESH BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBIOFRESH BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBIOFRESH BELGIUM NV
Products information FLBIOFRESH BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08960968017
Ondernemingsnummer: 3601562500
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLBIOFRESH BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBIOFRESH BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLBIOFRESH BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBIOFRESH BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLBIOFRESH BELGIUM NV

23290304. Hockey uniformen: mannen, jongeren en jongens | Hockey uniforms: men's, youths', and boys'
23319902. Shirts, dames en junioren: gemaakt van aangekochte materialen | Shirts, women's and juniors': made from purchased materials
28510103. Marine verf | Marine paints
32810504. Statuary, marmer | Statuary, marble
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment

Werken bij FLBIOFRESH BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBIOFRESH BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBIOFRESH BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBIOFRESH BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van FLBIOFRESH BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBIOFRESH BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBIOFRESH BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLBIOFRESH BELGIUM NV. FLBIOFRESH BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBIOFRESH BELGIUM NV. Leave a respond for FLBIOFRESH BELGIUM NV. FLBIOFRESH BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBIOFRESH BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLBIOFRESH BELGIUM NV
Location of FLBIOFRESH BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLBIOFRESH BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBIOFRESH BELGIUM NV FLBIOFRESH BELGIUM NV: DEN STILLEN GENIETER | J. SCAILQUIN | Lambert E | OPTIEK WIM CUYX NV | EXNTRIC

Other related companies as FLBIOFRESH BELGIUM NV: DEN STILLEN GENIETER | J. SCAILQUIN | Lambert E | OPTIEK WIM CUYX NV | EXNTRIC

FLBIOFRESH BELGIUM NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBIOFRESH BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08960968017. Het bedrijf FLBIOFRESH BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Berkenhoekstraat 20 2861 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLBIOFRESH BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBIOFRESH BELGIUM NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBIOFRESH BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBIOFRESH BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLBIOFRESH BELGIUM NV op de kaart.

FLBIOFRESH BELGIUM NV is a company, that was registered 2008 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is FLBIOFRESH BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08960968017. The company FLBIOFRESH BELGIUM NV is located at the address: Berkenhoekstraat 20 2861 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLBIOFRESH BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLBIOFRESH BELGIUM NV is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBIOFRESH BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLBIOFRESH BELGIUM NV, open positions, location of FLBIOFRESH BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBIOFRESH BELGIUM NV, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBIOFRESH BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBIOFRESH BELGIUM NV, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBIOFRESH BELGIUM NV, employees, financial statistics.