LA FOURMI

Contactgegevens LA FOURMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FOURMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FOURMI

Regio (region): Uccle, België

Adres (address): 211, Rue Vanderkindere 1180 Uccle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-87-60-97 32-26-87-60-97

Fax (fax): +32 (81) 348-65-91 +32 (81) 348-65-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FOURMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FOURMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FOURMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FOURMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FOURMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FOURMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FOURMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FOURMI
Products information LA FOURMI

BTW identificatienummer (tax): BE05534881591
Ondernemingsnummer: 4207458496
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LA FOURMI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicraft Pearls

Product klasse (product class): Creative hobbies, Scrapbooking, Mosaics, Wooden articles

Profiel (profile): 15,000 articles for creative hobbies: pearls wooden articles mosaics pads scrapbooking paints

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FOURMI
(Get full report from official database of BE for LA FOURMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FOURMI
Addition kinds of activities for LA FOURMI

351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
42120401. Meubilair verplaatsen, lokaal: zonder opslag | Furniture moving, local: without storage
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij LA FOURMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FOURMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FOURMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FOURMI. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

 • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

 • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Projectleider Elektromechanica (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

 • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

 • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

 • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FILMFIRMA

  Type: Leercontract

  Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van LA FOURMI in sociale netwerken
Look for responds of LA FOURMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FOURMI. Laat een reactie achter voor LA FOURMI. LA FOURMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FOURMI. Leave a respond for LA FOURMI. LA FOURMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FOURMI op de google maps. Adres en contacten LA FOURMI
Location of LA FOURMI on the google maps. Address and contacts of LA FOURMI

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FOURMI LA FOURMI: KBC | PآTISSERIE L'ICEBERG | ANACONDA REPTILES | New Inn | GEDIMAT MAT?RIAUX DE LA DENDRE

Other related companies as LA FOURMI: KBC | PآTISSERIE L'ICEBERG | ANACONDA REPTILES | New Inn | GEDIMAT MAT?RIAUX DE LA DENDRE

LA FOURMI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Uccle, België. De volledige naam van het bedrijf is LA FOURMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534881591. Het bedrijf LA FOURMI bevindt zich op het adres: 211, Rue Vanderkindere 1180 Uccle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is 15,000 articles for creative hobbies: pearls wooden articles mosaics pads scrapbooking paints. Branchecategorie is Handicraft Pearls. Producten gemaakt in LA FOURMI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA FOURMI is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FOURMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FOURMI, openstaande posities, locatie van LA FOURMI op de kaart.

LA FOURMI is a company, that was registered 1993 in Uccle region, Belgium. Full name of company is LA FOURMI, company assigned to the tax number BE05534881591. The company LA FOURMI is located at the address: 211, Rue Vanderkindere 1180 Uccle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is 15,000 articles for creative hobbies: pearls wooden articles mosaics pads scrapbooking paints. Industry category is Handicraft Pearls. Products created in LA FOURMI were not found.
The main activity of LA FOURMI is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FOURMI is not available. You also can look at reviews of LA FOURMI, open positions, location of LA FOURMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FOURMI, Uccle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FOURMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FOURMI, Uccle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FOURMI, employees, financial statistics.