EL-GE POEDERLEE

Contactgegevens EL-GE POEDERLEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EL-GE POEDERLEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EL-GE POEDERLEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukenlaan 22; 2275; Lille (Poederlee), België

Telefoon (phone): 014 88 22 63 (+32-014 88 22 63) 014 88 22 63 (+32-014 88 22 63)

Fax (fax): 014 88 29 79 (+32-014 88 29 79) 014 88 29 79 (+32-014 88 29 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EL-GE POEDERLEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EL-GE POEDERLEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EL-GE POEDERLEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EL-GE POEDERLEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EL-GE POEDERLEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EL-GE POEDERLEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EL-GE POEDERLEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EL-GE POEDERLEE
Products information EL-GE POEDERLEE

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Office supplies - Retail

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EL-GE POEDERLEE
(Get full report from official database of BE for EL-GE POEDERLEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EL-GE POEDERLEE
Addition kinds of activities for EL-GE POEDERLEE

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij EL-GE POEDERLEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EL-GE POEDERLEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EL-GE POEDERLEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EL-GE POEDERLEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van EL-GE POEDERLEE in sociale netwerken
Look for responds of EL-GE POEDERLEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EL-GE POEDERLEE. Laat een reactie achter voor EL-GE POEDERLEE. EL-GE POEDERLEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EL-GE POEDERLEE. Leave a respond for EL-GE POEDERLEE. EL-GE POEDERLEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EL-GE POEDERLEE op de google maps. Adres en contacten EL-GE POEDERLEE
Location of EL-GE POEDERLEE on the google maps. Address and contacts of EL-GE POEDERLEE

Andere gerelateerde bedrijven als come EL-GE POEDERLEE EL-GE POEDERLEE: Ulens E | DEXIA | Wallflower | Art House SPRL | LEOPOLD CLIPPE

Other related companies as EL-GE POEDERLEE: Ulens E | DEXIA | Wallflower | Art House SPRL | LEOPOLD CLIPPE

EL-GE POEDERLEE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EL-GE POEDERLEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf EL-GE POEDERLEE bevindt zich op het adres: Beukenlaan 22; 2275; Lille (Poederlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Office supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van EL-GE POEDERLEE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EL-GE POEDERLEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EL-GE POEDERLEE, openstaande posities, locatie van EL-GE POEDERLEE op de kaart.

EL-GE POEDERLEE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EL-GE POEDERLEE, company assigned to the tax number BE08569305419. The company EL-GE POEDERLEE is located at the address: Beukenlaan 22; 2275; Lille (Poederlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Safes. List of products are Office supplies - Retail.
The main activity of EL-GE POEDERLEE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EL-GE POEDERLEE is not available. You also can look at reviews of EL-GE POEDERLEE, open positions, location of EL-GE POEDERLEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EL-GE POEDERLEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EL-GE POEDERLEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EL-GE POEDERLEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EL-GE POEDERLEE, employees, financial statistics.