BINCKOM & FILS

Contactgegevens BINCKOM & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BINCKOM & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BINCKOM & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 174; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 365 16 77 (+32-04 365 16 77) 04 365 16 77 (+32-04 365 16 77)

Fax (fax): 04 365 16 77; 04 365 54 19 (+32-04 365 16 77; 04 365 54 19) 04 365 16 77; 04 365 54 19 (+32-04 365 16 77; 04 365 54 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BINCKOM & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BINCKOM & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BINCKOM & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BINCKOM & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BINCKOM & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BINCKOM & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BINCKOM & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BINCKOM & FILS
Products information BINCKOM & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE07495666503
Ondernemingsnummer: 2067047119
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Cash Registers; Documents destruction machines; Furniture - Office; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BINCKOM & FILS
(Get full report from official database of BE for BINCKOM & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BINCKOM & FILS
Addition kinds of activities for BINCKOM & FILS

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
363999. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
599599. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
26750400. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
50399911. Septische tanks | Septic tanks
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij BINCKOM & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BINCKOM & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BINCKOM & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BINCKOM & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van BINCKOM & FILS in sociale netwerken
Look for responds of BINCKOM & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BINCKOM & FILS. Laat een reactie achter voor BINCKOM & FILS. BINCKOM & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BINCKOM & FILS. Leave a respond for BINCKOM & FILS. BINCKOM & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BINCKOM & FILS op de google maps. Adres en contacten BINCKOM & FILS
Location of BINCKOM & FILS on the google maps. Address and contacts of BINCKOM & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come BINCKOM & FILS BINCKOM & FILS: Figer SA | HOF LANCHALS | Mia | Canon Belgium | Grzegorzewski Edmond

Other related companies as BINCKOM & FILS: Figer SA | HOF LANCHALS | Mia | Canon Belgium | Grzegorzewski Edmond

BINCKOM & FILS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BINCKOM & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495666503. Het bedrijf BINCKOM & FILS bevindt zich op het adres: Rue de Herve 174; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Cash Registers; Documents destruction machines; Furniture - Office; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van BINCKOM & FILS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BINCKOM & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BINCKOM & FILS, openstaande posities, locatie van BINCKOM & FILS op de kaart.

BINCKOM & FILS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BINCKOM & FILS, company assigned to the tax number BE07495666503. The company BINCKOM & FILS is located at the address: Rue de Herve 174; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Safes. List of products are Cash Registers; Documents destruction machines; Furniture - Office; Copy machines & supplies.
The main activity of BINCKOM & FILS is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BINCKOM & FILS is not available. You also can look at reviews of BINCKOM & FILS, open positions, location of BINCKOM & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BINCKOM & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BINCKOM & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BINCKOM & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BINCKOM & FILS, employees, financial statistics.