AAR Nor-Lyx SC

Contactgegevens AAR Nor-Lyx SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAR Nor-Lyx SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAR Nor-Lyx SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Molinay 41; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 338 27 18 (+32-04 338 27 18) 04 338 27 18 (+32-04 338 27 18)

Fax (fax): 04 336 42 33 (+32-04 336 42 33) 04 336 42 33 (+32-04 336 42 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAR Nor-Lyx SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAR Nor-Lyx SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAR Nor-Lyx SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAR Nor-Lyx SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAR Nor-Lyx SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAR Nor-Lyx SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAR Nor-Lyx SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAR Nor-Lyx SC
Products information AAR Nor-Lyx SC

BTW identificatienummer (tax): BE07158111572
Ondernemingsnummer: 9669311523
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in AAR Nor-Lyx SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAR Nor-Lyx SC
(Get full report from official database of BE for AAR Nor-Lyx SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAR Nor-Lyx SC
Addition kinds of activities for AAR Nor-Lyx SC

20870101. Kleuren, bakkers ' | Colorings, bakers'
22110804. kaasdoek | Cheesecloth
25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
27910000. zetwerk | Typesetting
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)

Werken bij AAR Nor-Lyx SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAR Nor-Lyx SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAR Nor-Lyx SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAR Nor-Lyx SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van AAR Nor-Lyx SC in sociale netwerken
Look for responds of AAR Nor-Lyx SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAR Nor-Lyx SC. Laat een reactie achter voor AAR Nor-Lyx SC. AAR Nor-Lyx SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAR Nor-Lyx SC. Leave a respond for AAR Nor-Lyx SC. AAR Nor-Lyx SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAR Nor-Lyx SC op de google maps. Adres en contacten AAR Nor-Lyx SC
Location of AAR Nor-Lyx SC on the google maps. Address and contacts of AAR Nor-Lyx SC

Andere gerelateerde bedrijven als come AAR Nor-Lyx SC AAR Nor-Lyx SC: COSSMO | Drie Eiken | NECKERMANN | Verplancke Caroline | ZEUS Software Engineering

Other related companies as AAR Nor-Lyx SC: COSSMO | Drie Eiken | NECKERMANN | Verplancke Caroline | ZEUS Software Engineering

AAR Nor-Lyx SC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAR Nor-Lyx SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07158111572. Het bedrijf AAR Nor-Lyx SC bevindt zich op het adres: Rue du Molinay 41; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Safes. Producten gemaakt in AAR Nor-Lyx SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAR Nor-Lyx SC is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAR Nor-Lyx SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAR Nor-Lyx SC, openstaande posities, locatie van AAR Nor-Lyx SC op de kaart.

AAR Nor-Lyx SC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAR Nor-Lyx SC, company assigned to the tax number BE07158111572. The company AAR Nor-Lyx SC is located at the address: Rue du Molinay 41; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Safes. Products created in AAR Nor-Lyx SC were not found.
The main activity of AAR Nor-Lyx SC is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AAR Nor-Lyx SC is not available. You also can look at reviews of AAR Nor-Lyx SC, open positions, location of AAR Nor-Lyx SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAR Nor-Lyx SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAR Nor-Lyx SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAR Nor-Lyx SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAR Nor-Lyx SC, employees, financial statistics.