A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Contactgegevens A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pieter Coeckestraat 1A; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 052 21 18 98; 053 77 86 77 (+32-052 21 18 98; 053 77 86 77) 052 21 18 98; 053 77 86 77 (+32-052 21 18 98; 053 77 86 77)

Fax (fax): 053 78 93 79 (+32-053 78 93 79) 053 78 93 79 (+32-053 78 93 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Products information A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09853607177
Ondernemingsnummer: 1929992675
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Access-control (Systems for); Engraving; Name plates; Locks & keys

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
(Get full report from official database of BE for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Addition kinds of activities for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
33510201. Koperen buis | Copper pipe
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

Zoek naar antwoorden van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Laat een reactie achter voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Leave a respond for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA op de google maps. Adres en contacten A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Location of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on the google maps. Address and contacts of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: SF Construct NV | ESTH?TIKA | GARAGE REYNAERT | S. FAUVEL | Coppens Charles Entreprises sprl

Other related companies as A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: SF Construct NV | ESTH?TIKA | GARAGE REYNAERT | S. FAUVEL | Coppens Charles Entreprises sprl

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853607177. Het bedrijf A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA bevindt zich op het adres: Pieter Coeckestraat 1A; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Access-control (Systems for); Engraving; Name plates; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, openstaande posities, locatie van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, company assigned to the tax number BE09853607177. The company A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is located at the address: Pieter Coeckestraat 1A; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Safes. List of products are Access-control (Systems for); Engraving; Name plates; Locks & keys.
The main activity of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is not available. You also can look at reviews of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, open positions, location of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, employees, financial statistics.