CLYMANS WILLY

Contactgegevens CLYMANS WILLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLYMANS WILLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLYMANS WILLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF DE BLOCKSTRAAT 57; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38864058 (+32-38864058) 38864058 (+32-38864058)

Fax (fax): +32 (64) 504-52-46 +32 (64) 504-52-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLYMANS WILLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLYMANS WILLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLYMANS WILLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLYMANS WILLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLYMANS WILLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLYMANS WILLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLYMANS WILLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLYMANS WILLY
Products information CLYMANS WILLY

BTW identificatienummer (tax): BE06726074218
Ondernemingsnummer: 2666351318
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction, Matériaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Béton prêt à l'emploi Fab. Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLYMANS WILLY
(Get full report from official database of BE for CLYMANS WILLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLYMANS WILLY
Addition kinds of activities for CLYMANS WILLY

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
35920100. Valves | Valves
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij CLYMANS WILLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLYMANS WILLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLYMANS WILLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLYMANS WILLY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van CLYMANS WILLY in sociale netwerken
Look for responds of CLYMANS WILLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLYMANS WILLY. Laat een reactie achter voor CLYMANS WILLY. CLYMANS WILLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLYMANS WILLY. Leave a respond for CLYMANS WILLY. CLYMANS WILLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLYMANS WILLY op de google maps. Adres en contacten CLYMANS WILLY
Location of CLYMANS WILLY on the google maps. Address and contacts of CLYMANS WILLY

Andere gerelateerde bedrijven als come CLYMANS WILLY CLYMANS WILLY: Wijnen Bakkerij | RESTAURANT PER TUTTI | CARPACCIO | LUCIEN STREBER | HOBBY PARK

Other related companies as CLYMANS WILLY: Wijnen Bakkerij | RESTAURANT PER TUTTI | CARPACCIO | LUCIEN STREBER | HOBBY PARK

CLYMANS WILLY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLYMANS WILLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06726074218. Het bedrijf CLYMANS WILLY bevindt zich op het adres: JOZEF DE BLOCKSTRAAT 57; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Béton prêt à l'emploi Fab. Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction, Matériaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van CLYMANS WILLY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLYMANS WILLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLYMANS WILLY, openstaande posities, locatie van CLYMANS WILLY op de kaart.

CLYMANS WILLY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLYMANS WILLY, company assigned to the tax number BE06726074218. The company CLYMANS WILLY is located at the address: JOZEF DE BLOCKSTRAAT 57; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Béton prêt à l'emploi Fab. Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction, Matériaux d'Isolation Thermique..
The main activity of CLYMANS WILLY is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLYMANS WILLY is not available. You also can look at reviews of CLYMANS WILLY, open positions, location of CLYMANS WILLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLYMANS WILLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLYMANS WILLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLYMANS WILLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLYMANS WILLY, employees, financial statistics.