INTER BتTON DISTRICT SUD

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • INTER BتTON DISTRICT SUD
Private companiesDepository Institutions • INTER BتTON DISTRICT SUD

Contactgegevens INTER BتTON DISTRICT SUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTER BتTON DISTRICT SUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTER BتTON DISTRICT SUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ILE MONSIN 1; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42640818 (+32-42640818) 42640818 (+32-42640818)

Fax (fax): +32 (53) 108-17-75 +32 (53) 108-17-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTER BتTON DISTRICT SUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTER BتTON DISTRICT SUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTER BتTON DISTRICT SUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTER BتTON DISTRICT SUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTER BتTON DISTRICT SUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTER BتTON DISTRICT SUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTER BتTON DISTRICT SUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTER BتTON DISTRICT SUD
Products information INTER BتTON DISTRICT SUD

BTW identificatienummer (tax): BE01943176269
Ondernemingsnummer: 5453033447
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Béton Prêt à l'Emploi.

Product categorie (product category): Béton prêt à l'emploi Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTER BتTON DISTRICT SUD
(Get full report from official database of BE for INTER BتTON DISTRICT SUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTER BتTON DISTRICT SUD
Addition kinds of activities for INTER BتTON DISTRICT SUD

20649905. Chocolade snoep, behalve vaste chocolade | Chocolate candy, except solid chocolate
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij INTER BتTON DISTRICT SUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTER BتTON DISTRICT SUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTER BتTON DISTRICT SUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTER BتTON DISTRICT SUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

Zoek naar antwoorden van INTER BتTON DISTRICT SUD in sociale netwerken
Look for responds of INTER BتTON DISTRICT SUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTER BتTON DISTRICT SUD. Laat een reactie achter voor INTER BتTON DISTRICT SUD. INTER BتTON DISTRICT SUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTER BتTON DISTRICT SUD. Leave a respond for INTER BتTON DISTRICT SUD. INTER BتTON DISTRICT SUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTER BتTON DISTRICT SUD op de google maps. Adres en contacten INTER BتTON DISTRICT SUD
Location of INTER BتTON DISTRICT SUD on the google maps. Address and contacts of INTER BتTON DISTRICT SUD

Andere gerelateerde bedrijven als come INTER BتTON DISTRICT SUD INTER BتTON DISTRICT SUD: FLSAS INSTITUTE NV | Backstreet 7 | Westkrediet NV | TOYOTA CAZIER | Hydrogroup scrl SCRL

Other related companies as INTER BتTON DISTRICT SUD: FLSAS INSTITUTE NV | Backstreet 7 | Westkrediet NV | TOYOTA CAZIER | Hydrogroup scrl SCRL

INTER BتTON DISTRICT SUD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTER BتTON DISTRICT SUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01943176269. Het bedrijf INTER BتTON DISTRICT SUD bevindt zich op het adres: RUE DE L'ILE MONSIN 1; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Béton prêt à l'emploi Fab. Lijst met producten zijn Produits: Béton Prêt à l'Emploi..
De hoofdactiviteit van INTER BتTON DISTRICT SUD is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTER BتTON DISTRICT SUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTER BتTON DISTRICT SUD, openstaande posities, locatie van INTER BتTON DISTRICT SUD op de kaart.

INTER BتTON DISTRICT SUD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTER BتTON DISTRICT SUD, company assigned to the tax number BE01943176269. The company INTER BتTON DISTRICT SUD is located at the address: RUE DE L'ILE MONSIN 1; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Béton prêt à l'emploi Fab. List of products are Produits: Béton Prêt à l'Emploi..
The main activity of INTER BتTON DISTRICT SUD is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTER BتTON DISTRICT SUD is not available. You also can look at reviews of INTER BتTON DISTRICT SUD, open positions, location of INTER BتTON DISTRICT SUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTER BتTON DISTRICT SUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTER BتTON DISTRICT SUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTER BتTON DISTRICT SUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTER BتTON DISTRICT SUD, employees, financial statistics.