FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES

Contactgegevens FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pl De Belgique 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 74 84 77 32.24 74 84 77

Fax (fax): 32.24 74 83 90 32.24 74 83 90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES
Products information FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE02379882812
Ondernemingsnummer: 5826019287
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Trade fairs, exhibitions, shows - organization

Product categorie (product category): Business travel; Professional fairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES

204101. Meel | Flour
364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
39610104. Kettingen, behalve edelmetaal | Necklaces, except precious metal
73749906. Tabulatie service | Tabulating service
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

Zoek naar antwoorden van FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. Leave a respond for FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES. FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES
Location of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: VANWELKENHUYSEN R. & ZN | COIFFURE VIVIANE | HUIS AMBIENTE | DE PADDEL | IMMOB'HICK CONSTRUCTIONS

Other related companies as FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES: VANWELKENHUYSEN R. & ZN | COIFFURE VIVIANE | HUIS AMBIENTE | DE PADDEL | IMMOB'HICK CONSTRUCTIONS

FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02379882812. Het bedrijf FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: Pl De Belgique 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business travel; Professional fairs. Lijst met producten zijn Trade fairs, exhibitions, shows - organization.
De hoofdactiviteit van FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES op de kaart.

FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE02379882812. The company FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is located at the address: Pl De Belgique 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business travel; Professional fairs. List of products are Trade fairs, exhibitions, shows - organization.
The main activity of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, open positions, location of FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOIRE INTERNATIONALE DE BRUXELLES, employees, financial statistics.