GASTHOF DE BEIAARD NV

Contactgegevens GASTHOF DE BEIAARD NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASTHOF DE BEIAARD NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASTHOF DE BEIAARD NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 28, Abdijlaan 2400 Mol, België

Telefoon (phone): 32.14 37 73 50 32.14 37 73 50

Fax (fax): 32.14 37 13 88 32.14 37 13 88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASTHOF DE BEIAARD NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASTHOF DE BEIAARD NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASTHOF DE BEIAARD NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASTHOF DE BEIAARD NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASTHOF DE BEIAARD NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASTHOF DE BEIAARD NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASTHOF DE BEIAARD NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASTHOF DE BEIAARD NV
Products information GASTHOF DE BEIAARD NV

BTW identificatienummer (tax): BE06830993652
Ondernemingsnummer: 7216339111
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS; Professional fairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASTHOF DE BEIAARD NV
(Get full report from official database of BE for GASTHOF DE BEIAARD NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASTHOF DE BEIAARD NV
Addition kinds of activities for GASTHOF DE BEIAARD NV

7521. Auto parkeren | Automobile parking
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
51690503. Sealants | Sealants
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij GASTHOF DE BEIAARD NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASTHOF DE BEIAARD NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASTHOF DE BEIAARD NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASTHOF DE BEIAARD NV. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van GASTHOF DE BEIAARD NV in sociale netwerken
Look for responds of GASTHOF DE BEIAARD NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASTHOF DE BEIAARD NV. Laat een reactie achter voor GASTHOF DE BEIAARD NV. GASTHOF DE BEIAARD NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASTHOF DE BEIAARD NV. Leave a respond for GASTHOF DE BEIAARD NV. GASTHOF DE BEIAARD NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASTHOF DE BEIAARD NV op de google maps. Adres en contacten GASTHOF DE BEIAARD NV
Location of GASTHOF DE BEIAARD NV on the google maps. Address and contacts of GASTHOF DE BEIAARD NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GASTHOF DE BEIAARD NV GASTHOF DE BEIAARD NV: Elektro Hanke Und Heeren SPRL | Dils Bouwcenter | P?DICURE MINNAERT | DEUTSCHE BANK | CLEO sa (Soci茅t茅 de Conseil,Liason,Etude et Organisation)

Other related companies as GASTHOF DE BEIAARD NV: Elektro Hanke Und Heeren SPRL | Dils Bouwcenter | P?DICURE MINNAERT | DEUTSCHE BANK | CLEO sa (Soci茅t茅 de Conseil,Liason,Etude et Organisation)

GASTHOF DE BEIAARD NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASTHOF DE BEIAARD NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06830993652. Het bedrijf GASTHOF DE BEIAARD NV bevindt zich op het adres: 28, Abdijlaan 2400 Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS; Professional fairs. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van GASTHOF DE BEIAARD NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASTHOF DE BEIAARD NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASTHOF DE BEIAARD NV, openstaande posities, locatie van GASTHOF DE BEIAARD NV op de kaart.

GASTHOF DE BEIAARD NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASTHOF DE BEIAARD NV, company assigned to the tax number BE06830993652. The company GASTHOF DE BEIAARD NV is located at the address: 28, Abdijlaan 2400 Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS; Professional fairs. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of GASTHOF DE BEIAARD NV is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GASTHOF DE BEIAARD NV is not available. You also can look at reviews of GASTHOF DE BEIAARD NV, open positions, location of GASTHOF DE BEIAARD NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASTHOF DE BEIAARD NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASTHOF DE BEIAARD NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASTHOF DE BEIAARD NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASTHOF DE BEIAARD NV, employees, financial statistics.