FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV

Contactgegevens FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Floralienln. 513 2610 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-38-89-60 32-32-38-89-60

Fax (fax): 32-32-38-58-16 32-32-38-58-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV
Products information FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV

BTW identificatienummer (tax): BE01931915283
Ondernemingsnummer: 1854736328
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Biopharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV
(Get full report from official database of BE for FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV
Addition kinds of activities for FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV

25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
26310413. Transformer board | Transformer board
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
50720302. Zaagbladen | Saw blades
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand

Werken bij FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV in sociale netwerken
Look for responds of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. Laat een reactie achter voor FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. Leave a respond for FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV. FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV op de google maps. Adres en contacten FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV
Location of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV on the google maps. Address and contacts of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: COIFFURE SIMONE | PRINT & BOTTLE | JOZEF WUYTS | VINCENT CHRISTIAENS | APEX

Other related companies as FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV: COIFFURE SIMONE | PRINT & BOTTLE | JOZEF WUYTS | VINCENT CHRISTIAENS | APEX

FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931915283. Het bedrijf FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV bevindt zich op het adres: Floralienln. 513 2610 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Biopharmaceutical products. Producten gemaakt in FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, openstaande posities, locatie van FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV op de kaart.

FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, company assigned to the tax number BE01931915283. The company FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is located at the address: Floralienln. 513 2610 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Biopharmaceutical products. Products created in FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV were not found.
The main activity of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV is not available. You also can look at reviews of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, open positions, location of FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANTWERPSE FARMACEUTISCHE STICHTING CV, employees, financial statistics.