PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA

Contactgegevens PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Montagne 20-22 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 13 29 73 32.25 13 29 73

Fax (fax): 32.25 02 13 50 32.25 02 13 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA
Products information PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE03587280273
Ondernemingsnummer: 8804412841
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA

27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
34639901. Vliegtuig smeedstukken, nonferrous | Aircraft forgings, nonferrous
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec

Werken bij PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. Leave a respond for PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA. PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA
Location of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: JET | BOUCHERIE ANTOINE | Van Loock Warehousing BVBA | ALFA MEAT PRODUCTS NV | Haute-Wez (Le)

Other related companies as PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA: JET | BOUCHERIE ANTOINE | Van Loock Warehousing BVBA | ALFA MEAT PRODUCTS NV | Haute-Wez (Le)

PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587280273. Het bedrijf PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Rue De La Montagne 20-22 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA op de kaart.

PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE03587280273. The company PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is located at the address: Rue De La Montagne 20-22 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, open positions, location of PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERCO HOTEL INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.