HشTEL CASCADE

Contactgegevens HشTEL CASCADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HشTEL CASCADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HشTEL CASCADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Berckmans 128 1060 St -Jil Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 38 88 30 32.25 38 88 30

Fax (fax): 32.25 38 92 79 32.25 38 92 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HشTEL CASCADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HشTEL CASCADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HشTEL CASCADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HشTEL CASCADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HشTEL CASCADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HشTEL CASCADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HشTEL CASCADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HشTEL CASCADE
Products information HشTEL CASCADE

BTW identificatienummer (tax): BE06549194335
Ondernemingsnummer: 8707733154
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HشTEL CASCADE
(Get full report from official database of BE for HشTEL CASCADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HشTEL CASCADE
Addition kinds of activities for HشTEL CASCADE

364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
386100. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
34639904. Bearing en lager race smeden, nonferrous | Bearing and bearing race forgings, nonferrous
50130111. koppelingen | Clutches
59320400. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service

Werken bij HشTEL CASCADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HشTEL CASCADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HشTEL CASCADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HشTEL CASCADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van HشTEL CASCADE in sociale netwerken
Look for responds of HشTEL CASCADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HشTEL CASCADE. Laat een reactie achter voor HشTEL CASCADE. HشTEL CASCADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HشTEL CASCADE. Leave a respond for HشTEL CASCADE. HشTEL CASCADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HشTEL CASCADE op de google maps. Adres en contacten HشTEL CASCADE
Location of HشTEL CASCADE on the google maps. Address and contacts of HشTEL CASCADE

Andere gerelateerde bedrijven als come HشTEL CASCADE HشTEL CASCADE: Maurice Trybou en Kinderen B.V.B.A. | COIFFURE BEAUTY | VANDEPUTTE ERIC | DEPOT JEANS | Xavier Van Dieren

Other related companies as HشTEL CASCADE: Maurice Trybou en Kinderen B.V.B.A. | COIFFURE BEAUTY | VANDEPUTTE ERIC | DEPOT JEANS | Xavier Van Dieren

HشTEL CASCADE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HشTEL CASCADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06549194335. Het bedrijf HشTEL CASCADE bevindt zich op het adres: Rue Berckmans 128 1060 St -Jil Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van HشTEL CASCADE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HشTEL CASCADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HشTEL CASCADE, openstaande posities, locatie van HشTEL CASCADE op de kaart.

HشTEL CASCADE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HشTEL CASCADE, company assigned to the tax number BE06549194335. The company HشTEL CASCADE is located at the address: Rue Berckmans 128 1060 St -Jil Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of HشTEL CASCADE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HشTEL CASCADE is not available. You also can look at reviews of HشTEL CASCADE, open positions, location of HشTEL CASCADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HشTEL CASCADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HشTEL CASCADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HشTEL CASCADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HشTEL CASCADE, employees, financial statistics.