CREHOPA SA

Contactgegevens CREHOPA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREHOPA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREHOPA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 20, Rue Joseph Wauters 6040 Jumet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-34-24-63 32-71-34-24-63

Fax (fax): 32-71-37-14-25 32-71-37-14-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREHOPA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREHOPA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREHOPA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREHOPA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREHOPA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREHOPA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREHOPA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREHOPA SA
Products information CREHOPA SA

BTW identificatienummer (tax): BE08331451416
Ondernemingsnummer: 3301635742
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CREHOPA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Precious and semiprecious stones and pearls

Profiel (profile): Recommended partner by Swarovski Glass pearls Crystal Rocaille beads

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREHOPA SA
(Get full report from official database of BE for CREHOPA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREHOPA SA
Addition kinds of activities for CREHOPA SA

08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
20150608. Pluimvee, geslacht en gekleed | Poultry, slaughtered and dressed
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
38290501. Count rate meters, nucleaire straling | Count rate meters, nuclear radiation
67229901. Geldmarkt beleggingsfondsen | Money market mutual funds

Werken bij CREHOPA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREHOPA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREHOPA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREHOPA SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

 • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

 • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

 • CNC operator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

 • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Interim met optie "vast werk"

  SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

 • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

 • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

 • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: VAB

  Type: Vaste Job

  MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

 • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

 • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ALSE KEUKEN

  Type: Vaste Job

  Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van CREHOPA SA in sociale netwerken
Look for responds of CREHOPA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREHOPA SA. Laat een reactie achter voor CREHOPA SA. CREHOPA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREHOPA SA. Leave a respond for CREHOPA SA. CREHOPA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREHOPA SA op de google maps. Adres en contacten CREHOPA SA
Location of CREHOPA SA on the google maps. Address and contacts of CREHOPA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CREHOPA SA CREHOPA SA: NOEL | A. VAN TURNHOUT | DEBCOM-DE BORRE | HUIS VALLAEY | HENRI GOFFAUX

Other related companies as CREHOPA SA: NOEL | A. VAN TURNHOUT | DEBCOM-DE BORRE | HUIS VALLAEY | HENRI GOFFAUX

CREHOPA SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREHOPA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331451416. Het bedrijf CREHOPA SA bevindt zich op het adres: 20, Rue Joseph Wauters 6040 Jumet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is Recommended partner by Swarovski Glass pearls Crystal Rocaille beads. Branchecategorie is Precious and semiprecious stones and pearls. Producten gemaakt in CREHOPA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREHOPA SA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREHOPA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREHOPA SA, openstaande posities, locatie van CREHOPA SA op de kaart.

CREHOPA SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREHOPA SA, company assigned to the tax number BE08331451416. The company CREHOPA SA is located at the address: 20, Rue Joseph Wauters 6040 Jumet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is Recommended partner by Swarovski Glass pearls Crystal Rocaille beads. Industry category is Precious and semiprecious stones and pearls. Products created in CREHOPA SA were not found.
The main activity of CREHOPA SA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CREHOPA SA is not available. You also can look at reviews of CREHOPA SA, open positions, location of CREHOPA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREHOPA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREHOPA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREHOPA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREHOPA SA, employees, financial statistics.