BASTOCHE 2000 SPRL

Contactgegevens BASTOCHE 2000 SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASTOCHE 2000 SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASTOCHE 2000 SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Boondael 473 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 40 34 17 32.26 40 34 17

Fax (fax): 32.26 44 30 73 32.26 44 30 73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASTOCHE 2000 SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASTOCHE 2000 SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASTOCHE 2000 SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASTOCHE 2000 SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASTOCHE 2000 SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASTOCHE 2000 SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASTOCHE 2000 SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASTOCHE 2000 SPRL
Products information BASTOCHE 2000 SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05590637207
Ondernemingsnummer: 7096588134
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASTOCHE 2000 SPRL
(Get full report from official database of BE for BASTOCHE 2000 SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASTOCHE 2000 SPRL
Addition kinds of activities for BASTOCHE 2000 SPRL

3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
30210202. Vloeren, rubber of rubber soldeerstof | Footholds, rubber or rubber soled fabric
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair

Werken bij BASTOCHE 2000 SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASTOCHE 2000 SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASTOCHE 2000 SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASTOCHE 2000 SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van BASTOCHE 2000 SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BASTOCHE 2000 SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASTOCHE 2000 SPRL. Laat een reactie achter voor BASTOCHE 2000 SPRL. BASTOCHE 2000 SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASTOCHE 2000 SPRL. Leave a respond for BASTOCHE 2000 SPRL. BASTOCHE 2000 SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASTOCHE 2000 SPRL op de google maps. Adres en contacten BASTOCHE 2000 SPRL
Location of BASTOCHE 2000 SPRL on the google maps. Address and contacts of BASTOCHE 2000 SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BASTOCHE 2000 SPRL BASTOCHE 2000 SPRL: IDEAL SHOP | Abisco NV | Digi Classics BVBA | MARC DEWULF | RAYMOND SAULX

Other related companies as BASTOCHE 2000 SPRL: IDEAL SHOP | Abisco NV | Digi Classics BVBA | MARC DEWULF | RAYMOND SAULX

BASTOCHE 2000 SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASTOCHE 2000 SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05590637207. Het bedrijf BASTOCHE 2000 SPRL bevindt zich op het adres: Ch De Boondael 473 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van BASTOCHE 2000 SPRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASTOCHE 2000 SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASTOCHE 2000 SPRL, openstaande posities, locatie van BASTOCHE 2000 SPRL op de kaart.

BASTOCHE 2000 SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASTOCHE 2000 SPRL, company assigned to the tax number BE05590637207. The company BASTOCHE 2000 SPRL is located at the address: Ch De Boondael 473 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of BASTOCHE 2000 SPRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BASTOCHE 2000 SPRL is not available. You also can look at reviews of BASTOCHE 2000 SPRL, open positions, location of BASTOCHE 2000 SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASTOCHE 2000 SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASTOCHE 2000 SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASTOCHE 2000 SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASTOCHE 2000 SPRL, employees, financial statistics.