AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV

Contactgegevens AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mosselbank 9 9120 Beveren, België

Telefoon (phone): 32.37 50 25 70 32.37 50 25 70

Fax (fax): 32.37 55 07 88 32.37 55 07 88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV
Products information AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV

BTW identificatienummer (tax): BE06494262695
Ondernemingsnummer: 1472137451
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV
(Get full report from official database of BE for AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV
Addition kinds of activities for AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV

228400. Draadmolens | Thread mills
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
26750301. Kant, papier, matrijs: gemaakt van gekochte materialen | Lace, paper, die-cut: made from purchased materials
33129903. Hekpalen, ijzer en staal | Fence posts, iron and steel
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
38239901. Ketelcontroles: industriële, kracht- en mariene type | Boiler controls: industrial, power, and marine type
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats

Werken bij AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

Zoek naar antwoorden van AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. Laat een reactie achter voor AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. Leave a respond for AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV. AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV op de google maps. Adres en contacten AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV
Location of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV on the google maps. Address and contacts of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: FORTIS | VAN DEN EECKHAUT MARK (TEGELBEDRIJF9 | Crayon BVBA | MESTDAGH | ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

Other related companies as AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV: FORTIS | VAN DEN EECKHAUT MARK (TEGELBEDRIJF9 | Crayon BVBA | MESTDAGH | ADVOKATENKANTOOR EDDY GEVAERT

AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06494262695. Het bedrijf AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV bevindt zich op het adres: Mosselbank 9 9120 Beveren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 353,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, openstaande posities, locatie van AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV op de kaart.

AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, company assigned to the tax number BE06494262695. The company AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is located at the address: Mosselbank 9 9120 Beveren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 353,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV is not available. You also can look at reviews of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, open positions, location of AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBUSSEN ROBBRECHT NV, employees, financial statistics.