AU STEKERLAPATTE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • AU STEKERLAPATTE
Private companiesTextile Mill Products • AU STEKERLAPATTE

Contactgegevens AU STEKERLAPATTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU STEKERLAPATTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU STEKERLAPATTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Prêtres 4 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 12 86 81 32.25 12 86 81

Fax (fax): 32.25 14 27 72 32.25 14 27 72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU STEKERLAPATTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU STEKERLAPATTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU STEKERLAPATTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU STEKERLAPATTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU STEKERLAPATTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU STEKERLAPATTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU STEKERLAPATTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU STEKERLAPATTE
Products information AU STEKERLAPATTE

BTW identificatienummer (tax): BE04050903320
Ondernemingsnummer: 2192840576
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU STEKERLAPATTE
(Get full report from official database of BE for AU STEKERLAPATTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU STEKERLAPATTE
Addition kinds of activities for AU STEKERLAPATTE

594902. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
41510000. Schoolbussen | School buses
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance

Werken bij AU STEKERLAPATTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU STEKERLAPATTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU STEKERLAPATTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU STEKERLAPATTE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van AU STEKERLAPATTE in sociale netwerken
Look for responds of AU STEKERLAPATTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU STEKERLAPATTE. Laat een reactie achter voor AU STEKERLAPATTE. AU STEKERLAPATTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU STEKERLAPATTE. Leave a respond for AU STEKERLAPATTE. AU STEKERLAPATTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU STEKERLAPATTE op de google maps. Adres en contacten AU STEKERLAPATTE
Location of AU STEKERLAPATTE on the google maps. Address and contacts of AU STEKERLAPATTE

Andere gerelateerde bedrijven als come AU STEKERLAPATTE AU STEKERLAPATTE: FRANS DE SCHRIJVER | Tribal Kilims NV | INFORTRA NV | Efico nv | Onrios Illusions Studio

Other related companies as AU STEKERLAPATTE: FRANS DE SCHRIJVER | Tribal Kilims NV | INFORTRA NV | Efico nv | Onrios Illusions Studio

AU STEKERLAPATTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU STEKERLAPATTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04050903320. Het bedrijf AU STEKERLAPATTE bevindt zich op het adres: Rue Des Prêtres 4 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van AU STEKERLAPATTE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU STEKERLAPATTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU STEKERLAPATTE, openstaande posities, locatie van AU STEKERLAPATTE op de kaart.

AU STEKERLAPATTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU STEKERLAPATTE, company assigned to the tax number BE04050903320. The company AU STEKERLAPATTE is located at the address: Rue Des Prêtres 4 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of AU STEKERLAPATTE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU STEKERLAPATTE is not available. You also can look at reviews of AU STEKERLAPATTE, open positions, location of AU STEKERLAPATTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU STEKERLAPATTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU STEKERLAPATTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU STEKERLAPATTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU STEKERLAPATTE, employees, financial statistics.