AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV

Contactgegevens AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frankrijklei 31-33 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 01 94 60 32.32 01 94 60

Fax (fax): 32.32 01 94 61 32.32 01 94 61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV
Products information AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08097717285
Ondernemingsnummer: 3249176025
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV
Addition kinds of activities for AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV

265700. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
51820200. Sterke drank | Liquor
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. Laat een reactie achter voor AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. Leave a respond for AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV. AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV
Location of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: LA BRASSERIE ALSACIENNE | JACOB GIELEN | JEAN BONGARD | Begrafenissen Bob Timmermans | K.F.C. RAPIDE WEZEMAAL

Other related companies as AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV: LA BRASSERIE ALSACIENNE | JACOB GIELEN | JEAN BONGARD | Begrafenissen Bob Timmermans | K.F.C. RAPIDE WEZEMAAL

AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08097717285. Het bedrijf AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 31-33 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, openstaande posities, locatie van AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV op de kaart.

AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, company assigned to the tax number BE08097717285. The company AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is located at the address: Frankrijklei 31-33 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, open positions, location of AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC RESTAURANTS & HOTELS - AUTOGRILL BELGIE NV, employees, financial statistics.