JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA
Private companiesEating and Drinking Places • JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA

Contactgegevens JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Herrmann Debroux 15 A 1160 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 72 80 30 32.26 72 80 30

Fax (fax): 32.26 72 80 19 32.26 72 80 19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA
Products information JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA

BTW identificatienummer (tax): BE07890075683
Ondernemingsnummer: 9558624267
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 300,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Translation

Product categorie (product category): Business advice and other services; Translation and interpretation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA
(Get full report from official database of BE for JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA
Addition kinds of activities for JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade
34940101. Koppelingen, behalve druk en grondpijp | Couplings, except pressure and soil pipe
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA in sociale netwerken
Look for responds of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. Laat een reactie achter voor JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. Leave a respond for JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA. JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA op de google maps. Adres en contacten JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA
Location of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA on the google maps. Address and contacts of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: MAISON GHOYبRE | DA PEPE | WILLY GIJSEN | VRIJE GEMENGDE BASISSCHOOL | AU PETIT MARCH?

Other related companies as JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA: MAISON GHOYبRE | DA PEPE | WILLY GIJSEN | VRIJE GEMENGDE BASISSCHOOL | AU PETIT MARCH?

JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890075683. Het bedrijf JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA bevindt zich op het adres: Av Herrmann Debroux 15 A 1160 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 300,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business advice and other services; Translation and interpretation. Lijst met producten zijn Translation.
De hoofdactiviteit van JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, openstaande posities, locatie van JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA op de kaart.

JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, company assigned to the tax number BE07890075683. The company JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is located at the address: Av Herrmann Debroux 15 A 1160 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 300,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business advice and other services; Translation and interpretation. List of products are Translation.
The main activity of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA is not available. You also can look at reviews of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, open positions, location of JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING SA, employees, financial statistics.