INSTITUUT SPES NOSTRA VZW

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • INSTITUUT SPES NOSTRA VZW
Private companiesFurniture and Fixtures • INSTITUUT SPES NOSTRA VZW

Contactgegevens INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT SPES NOSTRA VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mellestr 1 8501 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 32.56 35 39 53 - 32.56 35 39 53 -

Fax (fax): +32 (2) 486-96-24 +32 (2) 486-96-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT SPES NOSTRA VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT SPES NOSTRA VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT SPES NOSTRA VZW
Products information INSTITUUT SPES NOSTRA VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Education

Product categorie (product category): Business advice and other services; Training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT SPES NOSTRA VZW
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT SPES NOSTRA VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT SPES NOSTRA VZW
Addition kinds of activities for INSTITUUT SPES NOSTRA VZW

20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
56510000. Familie kleding winkels | Family clothing stores
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive

Werken bij INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

    Regio: REKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT SPES NOSTRA VZW in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. Laat een reactie achter voor INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. INSTITUUT SPES NOSTRA VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. Leave a respond for INSTITUUT SPES NOSTRA VZW. INSTITUUT SPES NOSTRA VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT SPES NOSTRA VZW op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT SPES NOSTRA VZW
Location of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT SPES NOSTRA VZW INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: Gerard & Rene | Petra | D'Hondt Bruno | JOSE TEIXEIRA ANTUNES | Rik Habex

Other related companies as INSTITUUT SPES NOSTRA VZW: Gerard & Rene | Petra | D'Hondt Bruno | JOSE TEIXEIRA ANTUNES | Rik Habex

INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf INSTITUUT SPES NOSTRA VZW bevindt zich op het adres: Mellestr 1 8501 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Business advice and other services; Training. Lijst met producten zijn Education.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, openstaande posities, locatie van INSTITUUT SPES NOSTRA VZW op de kaart.

INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, company assigned to the tax number BE03593322753. The company INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is located at the address: Mellestr 1 8501 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Business advice and other services; Training. List of products are Education.
The main activity of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, open positions, location of INSTITUUT SPES NOSTRA VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT SPES NOSTRA VZW, employees, financial statistics.