GRAYDON BELGIUM NV

Contactgegevens GRAYDON BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAYDON BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAYDON BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Uitbreidingstr 84 2600 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 80 88 00 32.32 80 88 00

Fax (fax): 32.32 80 88 99 32.32 80 88 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAYDON BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAYDON BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAYDON BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAYDON BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAYDON BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAYDON BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAYDON BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAYDON BELGIUM NV
Products information GRAYDON BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02791046142
Ondernemingsnummer: 5939453125
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Trade organizations

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAYDON BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for GRAYDON BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAYDON BELGIUM NV
Addition kinds of activities for GRAYDON BELGIUM NV

515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
28959902. Oven zwart | Furnace black
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper
59991808. Box | Playpens

Werken bij GRAYDON BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAYDON BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAYDON BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAYDON BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van GRAYDON BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of GRAYDON BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAYDON BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor GRAYDON BELGIUM NV. GRAYDON BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAYDON BELGIUM NV. Leave a respond for GRAYDON BELGIUM NV. GRAYDON BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAYDON BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten GRAYDON BELGIUM NV
Location of GRAYDON BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of GRAYDON BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAYDON BELGIUM NV GRAYDON BELGIUM NV: MURIEL VAN HOLSBEECK | F.C. R.V.S. | STELBO | DESMO RACING | Auberge (L')

Other related companies as GRAYDON BELGIUM NV: MURIEL VAN HOLSBEECK | F.C. R.V.S. | STELBO | DESMO RACING | Auberge (L')

GRAYDON BELGIUM NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAYDON BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02791046142. Het bedrijf GRAYDON BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Uitbreidingstr 84 2600 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Trade organizations.
De hoofdactiviteit van GRAYDON BELGIUM NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAYDON BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAYDON BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van GRAYDON BELGIUM NV op de kaart.

GRAYDON BELGIUM NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAYDON BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02791046142. The company GRAYDON BELGIUM NV is located at the address: Uitbreidingstr 84 2600 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Trade organizations.
The main activity of GRAYDON BELGIUM NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAYDON BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of GRAYDON BELGIUM NV, open positions, location of GRAYDON BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAYDON BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAYDON BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAYDON BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAYDON BELGIUM NV, employees, financial statistics.