FEDAGRIM ASBL

Contactgegevens FEDAGRIM ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEDAGRIM ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEDAGRIM ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De Meysse 97a 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.22 62 06 00 32.22 62 06 00

Fax (fax): 32.22 62 04 02 32.22 62 04 02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEDAGRIM ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEDAGRIM ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEDAGRIM ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEDAGRIM ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEDAGRIM ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEDAGRIM ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEDAGRIM ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEDAGRIM ASBL
Products information FEDAGRIM ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01829193115
Ondernemingsnummer: 3714172363
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Professional federations, associations and unions

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEDAGRIM ASBL
(Get full report from official database of BE for FEDAGRIM ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEDAGRIM ASBL
Addition kinds of activities for FEDAGRIM ASBL

8651. Politieke organisaties | Political organizations
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
31990304. Razor strops | Razor strops
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
48419901. Kabeltelevisie | Cable television services
50830101. Veeteelt | Livestock equipment

Werken bij FEDAGRIM ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEDAGRIM ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEDAGRIM ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEDAGRIM ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van FEDAGRIM ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FEDAGRIM ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEDAGRIM ASBL. Laat een reactie achter voor FEDAGRIM ASBL. FEDAGRIM ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEDAGRIM ASBL. Leave a respond for FEDAGRIM ASBL. FEDAGRIM ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEDAGRIM ASBL op de google maps. Adres en contacten FEDAGRIM ASBL
Location of FEDAGRIM ASBL on the google maps. Address and contacts of FEDAGRIM ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FEDAGRIM ASBL FEDAGRIM ASBL: FLRIK PAUWELS EN ZONEN BVBA | VAN ROOST MERCKX | Doutrepont E | R. PIRMOLIN | CHARBONNERIES MONTOISES

Other related companies as FEDAGRIM ASBL: FLRIK PAUWELS EN ZONEN BVBA | VAN ROOST MERCKX | Doutrepont E | R. PIRMOLIN | CHARBONNERIES MONTOISES

FEDAGRIM ASBL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEDAGRIM ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01829193115. Het bedrijf FEDAGRIM ASBL bevindt zich op het adres: Av De Meysse 97a 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Professional federations, associations and unions.
De hoofdactiviteit van FEDAGRIM ASBL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEDAGRIM ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEDAGRIM ASBL, openstaande posities, locatie van FEDAGRIM ASBL op de kaart.

FEDAGRIM ASBL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEDAGRIM ASBL, company assigned to the tax number BE01829193115. The company FEDAGRIM ASBL is located at the address: Av De Meysse 97a 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Professional federations, associations and unions.
The main activity of FEDAGRIM ASBL is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FEDAGRIM ASBL is not available. You also can look at reviews of FEDAGRIM ASBL, open positions, location of FEDAGRIM ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEDAGRIM ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEDAGRIM ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEDAGRIM ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEDAGRIM ASBL, employees, financial statistics.