BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN
Private companiesEating and Drinking Places • BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN

Contactgegevens BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ravensteinstr. 36 POSTBUS 5 1000 Brussel, België

Telefoon (phone): 32.25 07 68 11 32.25 07 68 11

Fax (fax): 32.25 12 58 61 32.25 12 58 61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN
Products information BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06770843505
Ondernemingsnummer: 9508361816
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Professional federations, associations and unions

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN
Addition kinds of activities for BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
275404. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
51490602. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. Laat een reactie achter voor BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. Leave a respond for BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN. BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN
Location of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: Banco Espanol de Credito | VAN HEMELRIJCK RITA | VANDE VYVERE CLEANING BVBA | Raveschot D | OPTIQUE MOREL

Other related companies as BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN: Banco Espanol de Credito | VAN HEMELRIJCK RITA | VANDE VYVERE CLEANING BVBA | Raveschot D | OPTIQUE MOREL

BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06770843505. Het bedrijf BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN bevindt zich op het adres: Ravensteinstr. 36 POSTBUS 5 1000 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Professional federations, associations and unions.
De hoofdactiviteit van BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, openstaande posities, locatie van BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN op de kaart.

BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, company assigned to the tax number BE06770843505. The company BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is located at the address: Ravensteinstr. 36 POSTBUS 5 1000 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Professional federations, associations and unions.
The main activity of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, open positions, location of BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE VERENIGING VAN BANKEN, employees, financial statistics.