AMBASSADE DE LITHUANIE

Contactgegevens AMBASSADE DE LITHUANIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMBASSADE DE LITHUANIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMBASSADE DE LITHUANIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 48 R M. Liétard 1150 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 72 27 50 32.27 72 27 50

Fax (fax): 32.27 72 17 01 32.27 72 17 01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMBASSADE DE LITHUANIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMBASSADE DE LITHUANIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMBASSADE DE LITHUANIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMBASSADE DE LITHUANIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMBASSADE DE LITHUANIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMBASSADE DE LITHUANIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMBASSADE DE LITHUANIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMBASSADE DE LITHUANIE
Products information AMBASSADE DE LITHUANIE

BTW identificatienummer (tax): BE02700683593
Ondernemingsnummer: 5601898193
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Diplomatic and consular missions

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMBASSADE DE LITHUANIE
(Get full report from official database of BE for AMBASSADE DE LITHUANIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMBASSADE DE LITHUANIE
Addition kinds of activities for AMBASSADE DE LITHUANIE

592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
22999904. Vet, wol | Grease, wool
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec

Werken bij AMBASSADE DE LITHUANIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMBASSADE DE LITHUANIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMBASSADE DE LITHUANIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMBASSADE DE LITHUANIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

Zoek naar antwoorden van AMBASSADE DE LITHUANIE in sociale netwerken
Look for responds of AMBASSADE DE LITHUANIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMBASSADE DE LITHUANIE. Laat een reactie achter voor AMBASSADE DE LITHUANIE. AMBASSADE DE LITHUANIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMBASSADE DE LITHUANIE. Leave a respond for AMBASSADE DE LITHUANIE. AMBASSADE DE LITHUANIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMBASSADE DE LITHUANIE op de google maps. Adres en contacten AMBASSADE DE LITHUANIE
Location of AMBASSADE DE LITHUANIE on the google maps. Address and contacts of AMBASSADE DE LITHUANIE

Andere gerelateerde bedrijven als come AMBASSADE DE LITHUANIE AMBASSADE DE LITHUANIE: C.I.T.S. | Wieland-Viane | AUX D?LICES DE CAPOUE | F.C. LILLONIA 66 | DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Other related companies as AMBASSADE DE LITHUANIE: C.I.T.S. | Wieland-Viane | AUX D?LICES DE CAPOUE | F.C. LILLONIA 66 | DE FEDERALE VERZEKERINGEN

AMBASSADE DE LITHUANIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMBASSADE DE LITHUANIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02700683593. Het bedrijf AMBASSADE DE LITHUANIE bevindt zich op het adres: 48 R M. Liétard 1150 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 146,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Diplomatic and consular missions.
De hoofdactiviteit van AMBASSADE DE LITHUANIE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMBASSADE DE LITHUANIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMBASSADE DE LITHUANIE, openstaande posities, locatie van AMBASSADE DE LITHUANIE op de kaart.

AMBASSADE DE LITHUANIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMBASSADE DE LITHUANIE, company assigned to the tax number BE02700683593. The company AMBASSADE DE LITHUANIE is located at the address: 48 R M. Liétard 1150 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 146,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Diplomatic and consular missions.
The main activity of AMBASSADE DE LITHUANIE is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMBASSADE DE LITHUANIE is not available. You also can look at reviews of AMBASSADE DE LITHUANIE, open positions, location of AMBASSADE DE LITHUANIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMBASSADE DE LITHUANIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMBASSADE DE LITHUANIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMBASSADE DE LITHUANIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMBASSADE DE LITHUANIE, employees, financial statistics.