STOCKER INDUSTRIE SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • STOCKER INDUSTRIE SA
Private companiesPersonal Services • STOCKER INDUSTRIE SA

Contactgegevens STOCKER INDUSTRIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOCKER INDUSTRIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOCKER INDUSTRIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Brugmann 49 1060 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 38 65 98 32.25 38 65 98

Fax (fax): 32.25 38 80 03 32.25 38 80 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOCKER INDUSTRIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOCKER INDUSTRIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOCKER INDUSTRIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOCKER INDUSTRIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOCKER INDUSTRIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOCKER INDUSTRIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOCKER INDUSTRIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOCKER INDUSTRIE SA
Products information STOCKER INDUSTRIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03431823730
Ondernemingsnummer: 9837677001
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Construction and production control

Product categorie (product category): Business advice and other services; Measurement - equipment and instruments; Mechanical Engineering - machines; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOCKER INDUSTRIE SA
(Get full report from official database of BE for STOCKER INDUSTRIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOCKER INDUSTRIE SA
Addition kinds of activities for STOCKER INDUSTRIE SA

01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij STOCKER INDUSTRIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOCKER INDUSTRIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOCKER INDUSTRIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOCKER INDUSTRIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van STOCKER INDUSTRIE SA in sociale netwerken
Look for responds of STOCKER INDUSTRIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOCKER INDUSTRIE SA. Laat een reactie achter voor STOCKER INDUSTRIE SA. STOCKER INDUSTRIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOCKER INDUSTRIE SA. Leave a respond for STOCKER INDUSTRIE SA. STOCKER INDUSTRIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOCKER INDUSTRIE SA op de google maps. Adres en contacten STOCKER INDUSTRIE SA
Location of STOCKER INDUSTRIE SA on the google maps. Address and contacts of STOCKER INDUSTRIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come STOCKER INDUSTRIE SA STOCKER INDUSTRIE SA: FRIETSHOP | Rosiers Guy NV | GUVEN AUTO | LOTHAIRE DESOUTER | CMC SA CONSULTANCY

Other related companies as STOCKER INDUSTRIE SA: FRIETSHOP | Rosiers Guy NV | GUVEN AUTO | LOTHAIRE DESOUTER | CMC SA CONSULTANCY

STOCKER INDUSTRIE SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOCKER INDUSTRIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03431823730. Het bedrijf STOCKER INDUSTRIE SA bevindt zich op het adres: Av Brugmann 49 1060 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business advice and other services; Measurement - equipment and instruments; Mechanical Engineering - machines; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Construction and production control.
De hoofdactiviteit van STOCKER INDUSTRIE SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOCKER INDUSTRIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOCKER INDUSTRIE SA, openstaande posities, locatie van STOCKER INDUSTRIE SA op de kaart.

STOCKER INDUSTRIE SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOCKER INDUSTRIE SA, company assigned to the tax number BE03431823730. The company STOCKER INDUSTRIE SA is located at the address: Av Brugmann 49 1060 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business advice and other services; Measurement - equipment and instruments; Mechanical Engineering - machines; Precision Equipment. List of products are Construction and production control.
The main activity of STOCKER INDUSTRIE SA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STOCKER INDUSTRIE SA is not available. You also can look at reviews of STOCKER INDUSTRIE SA, open positions, location of STOCKER INDUSTRIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOCKER INDUSTRIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOCKER INDUSTRIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOCKER INDUSTRIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOCKER INDUSTRIE SA, employees, financial statistics.