LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA

Contactgegevens LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Jean Jaurès 46 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.22 15 04 01 32.22 15 04 01

Fax (fax): 32.22 16 01 53 32.22 16 01 53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA
Products information LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04061065673
Ondernemingsnummer: 2586425781
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Laboratories, pharmaceutical

Product categorie (product category): Business advice and other services; Chemicals and Pharmaceuticals; Pharmacy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA
Addition kinds of activities for LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA

249901. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
36740104. Parametrische diodes | Parametric diodes
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.

Werken bij LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. Leave a respond for LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA. LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA
Location of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: Secrets d'Ateliers (Les) | CARROSSERIE ANDRIES | UNITED FURNITURE | S. BAUDOUR | ZAKENKANTOOR BEKAERT

Other related companies as LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA: Secrets d'Ateliers (Les) | CARROSSERIE ANDRIES | UNITED FURNITURE | S. BAUDOUR | ZAKENKANTOOR BEKAERT

LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061065673. Het bedrijf LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA bevindt zich op het adres: Av Jean Jaurès 46 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business advice and other services; Chemicals and Pharmaceuticals; Pharmacy. Lijst met producten zijn Laboratories, pharmaceutical.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA op de kaart.

LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, company assigned to the tax number BE04061065673. The company LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is located at the address: Av Jean Jaurès 46 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business advice and other services; Chemicals and Pharmaceuticals; Pharmacy. List of products are Laboratories, pharmaceutical.
The main activity of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, open positions, location of LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE DE CONTROLE ET DANALYSE SA, employees, financial statistics.