CREATIES DECEUSTE RITA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CREATIES DECEUSTE RITA
Private companiesPersonal Services • CREATIES DECEUSTE RITA

Contactgegevens CREATIES DECEUSTE RITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREATIES DECEUSTE RITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREATIES DECEUSTE RITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIBERGSTRAAT 42; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 16699729 (+32-16699729) 16699729 (+32-16699729)

Fax (fax): +32 (86) 606-54-58 +32 (86) 606-54-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREATIES DECEUSTE RITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREATIES DECEUSTE RITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREATIES DECEUSTE RITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREATIES DECEUSTE RITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREATIES DECEUSTE RITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREATIES DECEUSTE RITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREATIES DECEUSTE RITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREATIES DECEUSTE RITA
Products information CREATIES DECEUSTE RITA

BTW identificatienummer (tax): BE03611999511
Ondernemingsnummer: 4410430908
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CREATIES DECEUSTE RITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bruids- and ceremoniekledij; Ontwerpers and designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREATIES DECEUSTE RITA
(Get full report from official database of BE for CREATIES DECEUSTE RITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREATIES DECEUSTE RITA
Addition kinds of activities for CREATIES DECEUSTE RITA

07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
26210401. Bondpapier | Bond paper
28191005. Zwaar water | Heavy water
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
56999901. Caps en toga's (academische kleding) | Caps and gowns (academic vestments)
72991002. Belastingvergoeding korting | Tax refund discounting

Werken bij CREATIES DECEUSTE RITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREATIES DECEUSTE RITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREATIES DECEUSTE RITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREATIES DECEUSTE RITA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van CREATIES DECEUSTE RITA in sociale netwerken
Look for responds of CREATIES DECEUSTE RITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREATIES DECEUSTE RITA. Laat een reactie achter voor CREATIES DECEUSTE RITA. CREATIES DECEUSTE RITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREATIES DECEUSTE RITA. Leave a respond for CREATIES DECEUSTE RITA. CREATIES DECEUSTE RITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREATIES DECEUSTE RITA op de google maps. Adres en contacten CREATIES DECEUSTE RITA
Location of CREATIES DECEUSTE RITA on the google maps. Address and contacts of CREATIES DECEUSTE RITA

Andere gerelateerde bedrijven als come CREATIES DECEUSTE RITA CREATIES DECEUSTE RITA: LE BALLON ROUGE | TIMEWIND BUSINESS EQUIPMENT | YVES DE CANNI?RE | C.T.O. | JAN DESMET

Other related companies as CREATIES DECEUSTE RITA: LE BALLON ROUGE | TIMEWIND BUSINESS EQUIPMENT | YVES DE CANNI?RE | C.T.O. | JAN DESMET

CREATIES DECEUSTE RITA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREATIES DECEUSTE RITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03611999511. Het bedrijf CREATIES DECEUSTE RITA bevindt zich op het adres: HEIBERGSTRAAT 42; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bruids- and ceremoniekledij; Ontwerpers and designers. Producten gemaakt in CREATIES DECEUSTE RITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREATIES DECEUSTE RITA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREATIES DECEUSTE RITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREATIES DECEUSTE RITA, openstaande posities, locatie van CREATIES DECEUSTE RITA op de kaart.

CREATIES DECEUSTE RITA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREATIES DECEUSTE RITA, company assigned to the tax number BE03611999511. The company CREATIES DECEUSTE RITA is located at the address: HEIBERGSTRAAT 42; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bruids- and ceremoniekledij; Ontwerpers and designers. Products created in CREATIES DECEUSTE RITA were not found.
The main activity of CREATIES DECEUSTE RITA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CREATIES DECEUSTE RITA is not available. You also can look at reviews of CREATIES DECEUSTE RITA, open positions, location of CREATIES DECEUSTE RITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREATIES DECEUSTE RITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREATIES DECEUSTE RITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREATIES DECEUSTE RITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREATIES DECEUSTE RITA, employees, financial statistics.