JANAVAN VERO

Contactgegevens JANAVAN VERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANAVAN VERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANAVAN VERO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 68; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56668487 (+32-56668487) 56668487 (+32-56668487)

Fax (fax): +32 (69) 322-16-41 +32 (69) 322-16-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANAVAN VERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANAVAN VERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANAVAN VERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANAVAN VERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANAVAN VERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANAVAN VERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANAVAN VERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANAVAN VERO
Products information JANAVAN VERO

BTW identificatienummer (tax): BE07491546630
Ondernemingsnummer: 5799377441
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JANAVAN VERO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bruids- and ceremoniekledij; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken; Verhuur textielartikelen and schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANAVAN VERO
(Get full report from official database of BE for JANAVAN VERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANAVAN VERO
Addition kinds of activities for JANAVAN VERO

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
16230201. Kabelopbouw | Cable laying construction
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
35640202. Blowing fans: industriële of commerciële | Blowing fans: industrial or commercial
50910100. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec

Werken bij JANAVAN VERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANAVAN VERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANAVAN VERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANAVAN VERO. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van JANAVAN VERO in sociale netwerken
Look for responds of JANAVAN VERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANAVAN VERO. Laat een reactie achter voor JANAVAN VERO. JANAVAN VERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANAVAN VERO. Leave a respond for JANAVAN VERO. JANAVAN VERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANAVAN VERO op de google maps. Adres en contacten JANAVAN VERO
Location of JANAVAN VERO on the google maps. Address and contacts of JANAVAN VERO

Andere gerelateerde bedrijven als come JANAVAN VERO JANAVAN VERO: FLJEAN-CLAUDE AREND, SCIERIE ET EXPLOITATIONS FORESTIERES SPRL | OMER FRANNEAU | K. KALMTHOUT S.K. | Gianclaudio SPRL | Tee Commerce

Other related companies as JANAVAN VERO: FLJEAN-CLAUDE AREND, SCIERIE ET EXPLOITATIONS FORESTIERES SPRL | OMER FRANNEAU | K. KALMTHOUT S.K. | Gianclaudio SPRL | Tee Commerce

JANAVAN VERO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANAVAN VERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07491546630. Het bedrijf JANAVAN VERO bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 68; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bruids- and ceremoniekledij; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken; Verhuur textielartikelen and schoenen. Producten gemaakt in JANAVAN VERO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANAVAN VERO is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANAVAN VERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANAVAN VERO, openstaande posities, locatie van JANAVAN VERO op de kaart.

JANAVAN VERO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANAVAN VERO, company assigned to the tax number BE07491546630. The company JANAVAN VERO is located at the address: HOOGSTRAAT 68; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bruids- and ceremoniekledij; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken; Verhuur textielartikelen and schoenen. Products created in JANAVAN VERO were not found.
The main activity of JANAVAN VERO is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JANAVAN VERO is not available. You also can look at reviews of JANAVAN VERO, open positions, location of JANAVAN VERO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANAVAN VERO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANAVAN VERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANAVAN VERO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANAVAN VERO, employees, financial statistics.