A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE

Contactgegevens A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUMONPLEIN 21; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27790491 (+32-27790491) 27790491 (+32-27790491)

Fax (fax): +32 (82) 734-62-71 +32 (82) 734-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE
Products information A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE

BTW identificatienummer (tax): BE09104064941
Ondernemingsnummer: 4765289306
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE
(Get full report from official database of BE for A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE
Addition kinds of activities for A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government

Werken bij A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE in sociale netwerken
Look for responds of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. Laat een reactie achter voor A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. Leave a respond for A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE. A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE op de google maps. Adres en contacten A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE
Location of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE on the google maps. Address and contacts of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: Westhoek VZW | Gallagher Belgium B.V.B.A. | PATTEET GEERT | M.F. DESMECHT | Vincent Daniel

Other related companies as A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE: Westhoek VZW | Gallagher Belgium B.V.B.A. | PATTEET GEERT | M.F. DESMECHT | Vincent Daniel

A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09104064941. Het bedrijf A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE bevindt zich op het adres: DUMONPLEIN 21; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Zuivelproducten. Producten gemaakt in A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, openstaande posities, locatie van A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE op de kaart.

A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, company assigned to the tax number BE09104064941. The company A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is located at the address: DUMONPLEIN 21; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Zuivelproducten. Products created in A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE were not found.
The main activity of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE is not available. You also can look at reviews of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, open positions, location of A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. CARBONNELLE/PآTISSERIE ANTOINE, employees, financial statistics.