YOUR PRESENT

Contactgegevens YOUR PRESENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOUR PRESENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOUR PRESENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUST VERMEYLENLAAN 2A; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16261212 (+32-16261212) 16261212 (+32-16261212)

Fax (fax): +32 (3) 422-51-24 +32 (3) 422-51-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOUR PRESENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOUR PRESENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOUR PRESENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOUR PRESENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOUR PRESENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOUR PRESENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOUR PRESENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOUR PRESENT
Products information YOUR PRESENT

BTW identificatienummer (tax): BE06292938232
Ondernemingsnummer: 1458679199
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in YOUR PRESENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOUR PRESENT
(Get full report from official database of BE for YOUR PRESENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOUR PRESENT
Addition kinds of activities for YOUR PRESENT

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
36219908. Torque motors, electric | Torque motors, electric
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security

Werken bij YOUR PRESENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOUR PRESENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOUR PRESENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOUR PRESENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van YOUR PRESENT in sociale netwerken
Look for responds of YOUR PRESENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOUR PRESENT. Laat een reactie achter voor YOUR PRESENT. YOUR PRESENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOUR PRESENT. Leave a respond for YOUR PRESENT. YOUR PRESENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOUR PRESENT op de google maps. Adres en contacten YOUR PRESENT
Location of YOUR PRESENT on the google maps. Address and contacts of YOUR PRESENT

Andere gerelateerde bedrijven als come YOUR PRESENT YOUR PRESENT: AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA | VANMACKELBERGH-DE BAETS | ERIK GORIS | Hova | RUSTHUIS DE DENNEN

Other related companies as YOUR PRESENT: AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA | VANMACKELBERGH-DE BAETS | ERIK GORIS | Hova | RUSTHUIS DE DENNEN

YOUR PRESENT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOUR PRESENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06292938232. Het bedrijf YOUR PRESENT bevindt zich op het adres: AUGUST VERMEYLENLAAN 2A; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in YOUR PRESENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOUR PRESENT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOUR PRESENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOUR PRESENT, openstaande posities, locatie van YOUR PRESENT op de kaart.

YOUR PRESENT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOUR PRESENT, company assigned to the tax number BE06292938232. The company YOUR PRESENT is located at the address: AUGUST VERMEYLENLAAN 2A; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in YOUR PRESENT were not found.
The main activity of YOUR PRESENT is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YOUR PRESENT is not available. You also can look at reviews of YOUR PRESENT, open positions, location of YOUR PRESENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOUR PRESENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOUR PRESENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOUR PRESENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOUR PRESENT, employees, financial statistics.